Fortfarande...

sjuk.. japp. Halsen värker o jag är fortfarande hes.. men det är inte lika mkt kraxande idag som igår..
Igår kom jag fram till att jag har blivit en rätt lat person.. Det började med att jag satt på nätet o slöade.. tittade runt lite på vad det skulle kosta att få hem en städerska.. sen kom jag på att bilen måste få en rejäl omgång oxå.. både inne o ute.. en recond.. en ordentlig sådan. jAg fixar ju inte det med min mage.. så jag kollade priser.. o det jag menar med lat är att jag hellre lejer bort det o betalar för det än att göra det själv. Varför blir det så när man har lite mer pengar över?? att man itne bara köper något kul eller sparar dem.. nädå.. då ska Lindha underlätta sin vardag istället.
Det här med städningen hemma har jag visserligen tänkt på mkt sen tidigare.. skulle vilja ha någon som kommer hem nån gång i veckan.. medans man är på jobbet.. fixar allt sånt man aldrig själv gör. Jag är en slarver emellanåt.. drar inte fram soffan o dammsuger bakom den.. o under mattorna..(har visserligen bara en stor) ser det nog inte så rent ut heller.. Ugnen skulle behöva rengöras o sv.. ni förstår va?? Tänk att få hit någon som gör det där?? Jajaja.. vi får se.. Efter 1 juli dras ju halva avgiften av med en gång.. alltså betalar man bara halva avgiften direkt, inte som nu, när man får dra av det i deklarationen. Man kanske får fixa det då..

Ciao!!

jaha.. då var man sjuk igen!!

Japp.. rösten e borta.. nästan.. o jag snorar som ett litet barn. Eftersom jag pratar mkt telefon på jobbet, var det ju ingen idè att jag gick dit idag.. ska kurera mig så mkt det går. Snacka om att vara borta mkt från jobbet första månaden man jobbar.. har varit i skåne 2 dar.. o 5 dar borta för semestern o nu sjuk! lyckad månad..NOT!   men vad ska man göra.. hade mkt dåligt samvete för det när jag ringde jobbet!
 
Igår hade vi produkt info på MKutbildningen, och även om jag har jobbat med dessa produkter ett tag, så fick man så mkt nya tips o mer info förstås. Alltid lika kul: Och på lördag bär det av till en stor konferens. Ska bli så kul!

Igår köpte jag en inredningstidning.. det var en special om hur man renoverade eller piffade upp sitt kök på småpengar.. Vi vill ju.. eller läs JAG vill ju fixa lite i köket.. kan itne göra så mkt här.. men golvet vill jag ju byta ut. och eventuellt måla om.. kanske byta lite knoppar o så.. sen får det vara bra med renovering i denna lägenheten.. har redan lagt alldeles för mkt av våra pengar på detta.. detä r ju trots allt bara en hyresrätt. Fast det vore ju kul att måla om barnrummet oxå.. =))) med det får vänta tills vi vet vad det är för en liten parvel där inne.. inte kul att ha gjort rummet till eltt litet killrum, så ploppar det ut en tös.. Så kanske sen.. till sommaren.. när vi e hemma mkt båda två..
Nähä.. nu ska jag klä lilleman.. och gå med honom till dagis.. han ska ju inte behöva sitta här med en snörvlig mamma.. han älskar ju sitt dagis!
Ses o hörs!
L

Åter i sverige

Kom hem från tenneriffa i söndagskväll. Vi har verklgien haft en fantastisk vecka.Visserligen blev lilleman sjuk första dagen o höll i sig ett par dagar. men vi hade det skönt ändå. VI träffade 2 par med barn i Ws ålder, från Göteborg, som vi spenderade mestadels av tiden med. Jättekul! Alltid kul att träffa nya människor. Rickardo  jag är ju väldigt lika där, vi gillar att umgås med folk, o nya bekantskaper är oftast lika kul varje gång.
Vi tog en del bilder o jagk ommer lägga in lite av dem här på bloggen så småningom.. jagä r ju itne så snabb med att lägga in bilderna i datorn.. men jag får väl be maken om hjälop.. då går det fortare.
NU börjar magen bli riktigt stor.. visserlgien är jag väl större "än de flesta" vid den här tidpunkten.. men jag börjar äntligen tycka att den är rätt okej.. den där "bulan".. Har varit så jobbigt med kläder o dom som kännerm ig vet ju att jag verklgien inte gillar att vara gravid. Denna gången har jag dessutom bestämt mig för att inte dressa ner mig bara för att man är stor.. Det går ju att vara fin i mammakläder oxå.. men man är ju betydligt mer begränsad. Numera sminkar jag mig lite varje dag o xå då man inte känner sig så jäkla pigg kl 6 på morgonen annars. På Teneriffa hittade jag en jättefin sommarblus o en fin sommarklänning som jag använde där nere.. kände mig riktigt fin faktiskt. Så jag hoppas att dom kommer till användning även här hemma sen.. =)
Idag fick jag faktiskt en jättetrevlig kommentar från min arbetskollega, hon tyckte att jag alltid hade så fina kläder, o att jag tänkte på att matcha mina kläder med skor o diverse saker.. det gillade hon, att man itne struntar i sitt utseende bara för att man är gravid!! precis mina tankar ju! gjorde mig superglad.. o ännu mer för att någon lade märke till att man försöker anstränga sig lite.. =)
har suttit en stund o  tittat i almenackan i dag..  Funderar lite på hur länge jag ska jobba.. Ska jag bestämma det redan nu.. eller ska jag se hur länge kroppen orkar?? detä r min stora fråga. Jag vill itne heller bli överaskad.. typ som att jag inte hinner förbereda mig eller vila upp mig.. så tankarna går runt att gå hem ca en månad innan beräknad förlossning.. tror ni det är fel?? Har faktiskt ganska svårt att koncentrera mig på jobbet, tänker mest på vad jag ska göra när jag går hemma.. haha..HAr så många planer på min framtid.. men det får komma i ett helt annat inlägg.. =)

Mitt stora problem är nog att jag hela tiden tänker på vad som kommer att ske efter förlossningen.. inte en enda tanke på själva nedsläppet.. Jag får så ont i magen av tanken.. att jag skjuter den framför mig hela tiden, jag får frågan ofta.. om huruvida jag ska föda.. snitt eller vanligt.. jag blev ju snittad med W.. och ärligt talat !! jag vet inte! kanske borde prata med någon om det här.. Ws förlossning var ju ganska dramatisk.. jaja.. som sagt. vi skjuter det lite till på framtiden..
nähä.. försöka koncenterar siog på lite jobb.. kanske..
Kram L

Utmaning

Utmaningen - Check!

Regler
Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!



1. Vad heter du?:  Lindha
2. Ett ord på fyra bokstäver: Leva
3. Flicknamn: Liv
4. Pojknamn: Ludvig
5. Yrke: Ledsagare..
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Långbyxor
8. Mat: Lasagne
9. Sak i badrummet:Läppglans  =) 
10. Plats/stad: Ludvika
11. En orsak att vara sen: ledsen Wiggo...
12. Något man skriker: Leta!!
13. Film: Livet är en schlager.. (dålig)
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Linkin park
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Liljeholmsvägen.. hahaha... (med hjälp av Google)
18. Bil: Limousine
19. Sång: Livet är en fest.. hahaha...

Snacka om tidsfördriv.. *S*

jag utmanar Lave, Synnöve, Syrran, Linda i Malmö, Håkan..
-------------------------------------



jag är för kass...

Efter förra inlägget tänkte jag att NU ska jag börja blogga igen.. det ska bli riktigt kul...., men jag hinner inte!!vad är det med en egentligen?? Förut bloggade jag på mina raster på jobbet, men nu passar jag faktiskt på att vila min tjocka uppblåsta gravid kropp.. =) efter maten förstås.. för just nu känns det som om min mat är den stora höjdpunkten under min arbetsdag. hahaha... nää men inte bara för att jag är en tjocksmock, jag behöver äta annars däckar jag!!
PÅ nya jobbet äts det frukost tillsammans alla fredagar  kl 7.. alla på jobbet.. så himla trevligt! Man pratar knappt jobb,, bara umgås.Kan ju knappt bli bättre start på dagen.
Ikväll är jag ensam med lilleman, maken är på hockey o jag borde.. läs BORDE packa lite.. men jag pallar inte! går hellre upp tidigt imorgon.. ska visserligen ändå upp.. ska tvätta..
vad jag ska packa till?? jooo det är såhär! vi åker till Tenneriffa på söndag!!! Så skööönt det ska bli.. bara ta hand om varandra o njuta av värmen.. är sååå trött på vintern.. hoppas att våren i allafall skymtar när vi kommer tillbaka.. låter som om vi ska vara iväg i flera veckor.. men inte. .bara en vecka.. men alla som bor i sverige.. vet ju att det inte tar långt tid när våren väl fått för sig att dyka upp!!  *håller tummarna*
Nähä.. kvalitets tid med min lillkrutt!!
kraaaam...

uppdatering..

Jag behöver ju inte berätta för nån att jag inte skrivit på länge.. det märks..
Har haft mkt i mitt huvud, mest om jobbet. Tänker faktiskt inte skriva om det här, med respekt för mina forna arbetskamrater o för nyas skull. Jag har iallafall bytt jobb, och det känns kanon..
På sista tiden har jag  funderat mkt på mina vänner, o min omgivnig. Tankarna har gått runt hur o vida man är bra vänner eller inte. jag vet att jag skirvit om det tidigare, men just denna helgen har jag funderat extra på det.
Alla man känner har ju typ facebook nu, o där träffar man ju på en massa gamla vänner och förhoppningsvis nya, om det är det man är ute efter. men jag har funnit 2 "nygamla" vänner.
M träffade jag o fikade med i går em. Det var super trevligt att träffa henne, samtalet flöt på bra o vi hade jättekul, trots att det var snart 16 år sen vi egentligen umgicks på riktigt. Jag tror faktiskt att vi kommer fortsätta ha kontakt, kändes så.. =)  Så om inte det var nog för dagen, så ringde en gammal klasskompis från Trelleborg, o mellanstadiet till mig. Vi pratade i säkert en timme, o det samtalet kändes också som det flöt på bra. Mycket var väl uppdatering av våra liv, och vad som hände förr o varför.. Tänk.. det var över 18 år sen vi sågs!! helt sinnesjukt.. hehe.. med L kändes det som vi verkligen kände varandra..
Med detta i bagaget sitter jag med min allra bästa vän o som sagt funderar på vänskap. Malin finns alltid här, ändå har vi 60 mil i från varandra. Hon är alltid den första till att veta hur jag mår, funderar på. Ibalnd vet hon saker före min man. =) Jag är säker på vår vänskap, och jag vet att vi alltid kommer finnas för varandra. Det är den skönaste vänskapskänsla som finns.. ja ja.. nu dravvlar jag bara.. =) Men det här med vänner.. Att rensa ibland tycker jag är bra,, inte som att rensa byrålådan på skräp, men att placera en  vänner i de rätta fackan. Låter lustigt nu.. men det jag menar är.. att fundera på vilka som är ens kompis, vän eller bara någon man hejar på ibland.. eller sänder ett sms till. Med tiden kan en kompis bli en vän.. eller kanske tvärtom, eller dom man hejar på ibland.. blev en person man inte känner till längre.. Det är helt okej att det blir så, men jobbigt ibkand när man inser att vännen man litade på bara är en bekant eller kompis numera. Det har hänt mig många ggr, o ibörjan tyckte jag synd om mig själv när vissa "försvann". Men vissa kompisar blev ju faktiskt riktiga vänner.. som stannar för alltid. Det jag vill komma fram till är att allt eftersom livet löper på kommer man alltid att bli besviken på folk. men jag har idag kommit fram till att dom vänner jag har, är klippor, o att detä r okej att ha kompisar som man inte delar allt med.  Men när jag var yngre hade jag svårt för varför man inte var lika tight med alla sina Kompisar.. Varför man inte öppnade sig för alla var ett mysterium för mig. Men sen insåg jag ganska snabbt att man blev ganska bränd att vissa, o då slöt jag mig mer. Har fortfarande inga problem med att berätta  om mitt liv, men nu får jag begränsa mig lite mer.. Jag känner äntligen mig trygg med mitt "nätverk"... En vän behöver inte vara någon som funnits i hela ens liv, utan kan vara någon man nyss träffat.. eller är det en "nyfunnen" vän..
SÅ nu lägger jag mina byggstena, för att se vad som händer med mina nygamla vänner..

Tack för mig!
L

RSS 2.0