när maken är borta...

dansar råttorna på bordet....  kan man kanske tro.. men icke.. då somnar frugan kl 20.. för natten! hahaha... Japp, igår gick jag ut med hunden så fort sonen somnat vid 19.. sen lade jag mig i sängen för att titta på tv.. somnade till, trodde jag.. men jag vaknade inte igen förräns grannens billarm gick kl 02.. jag gick upp o stängde balkongdörren, och somnade om.. vaknade när klockan ringde!! Helt sjukt.. att somna 20, det har jag inte gjort på bra många år..  men skönt var det!
påtal om det här med billarm..
vad gör man om larmet går hela natten?? jag har itne riktigt koll på var mina grannar bor,mer än i vilken trappuppgång, och inte kommer man in i dem.. min nyckel går inte i dessa prtar.. o deras portar ligger en bit bort från min.. så dom kanske inte hör larmet.. hmm.. som tur är har dom ett larm som tjuter ett tag.. men slutar sen, o går över till blinkande lampor. men vårt egna larm tjuter konstant.. tur att vi snart får parkering utanför vårt.. annars är det synd om mina andra grannar som bor nära där vi har vår bil..

Nähä.. slut pladdrat.. åter till jobbet!

gift med en fotbollsspelare..

ja.. det skulle man kunna tro, känner mig som en fotbollsänka.. ja visserligen kan man ju vara det till en aktiv supporter oxå.. Idag åker maken till England, manunited spelar ju imorgon.. han o en kompis fick fatt i riktigt attraktiva biljetter.. så dom beger sig om ett par timmar.
Det är riktigt trist att vara hemma själv.. men jag förstår att dom åkte.. detä r en chans i livet som man får.. då ska man ta den! Hade gjort likadant om det var något som jag håll så kärt om hjärtat.. så nu måste jag komma på något som gör det.. så att jag med kan dra iväg... hahaha..
Nä det ska faktiskt bli skönt att vara med lilleman själv.. =)
Nu är det bara 7 veckor kvar till bebis anländer.. o jag känner mig TUUUNG... trött på min mage nu.. börjar redan planera inför min "comeback".. alltså.. att få bort magen... denna gång ska jag inte slöa inför gravkilonas nedgång.. Orkar itne vara en tjockis i hela mitt liv..
Jobbet rullar på.. idag har varit en rolig o givande dag.. och detä r skönt med sånna dagar.. speciellt när kroppen kärvar.. o man egentligen bara vill hem till sängen..

Nähä.. nu ska jag till en kär "tant" och hålla henne lite sällskap.. sen är ju nästan dagen slut!!

Ha det bäst mina vänner..

CIAO!!!

Fredag och snart heeelg! =)

Så skönt med helg, men det jag inte förstår är var veckorna tar vägen??!!  jag tyckte nyss att det var måndag. hmm.. jag förstår iallafall nu hur gamla människor kan säga att åren bara sprang iväg.. o "jag hann inte med att göra det o det.." Många ggr har jag tänkt, att året har 365 dagar.. hur hinner man inte med sitt liv?? men nu förstår jag dem bättre.. Vad hände med allt som jag sa att jag skulle göra?? denna veckan?? eller förra.. eller förra året?? ja det undrar jag!
har funderat mkt på det här med struktur på livet, jag är bra strukturerad på jobbet, varför kan man itne ta det med sig hem då?  Innan man sätter sig i soffan o slappar.. att man då inte  tar tag i disken, slänger in en maskin tvätt eller vad det nu kan vara.. Hoppas alla förstår att detta handlar om mitt liv o ingen kritik mot någon anna.n. (möjligen min man då)
Jag har 3 ikea påsar i hallen som jag retar mig på varje dag.. istället för att snubbla över dem varje dag, att vi då inte går ner med dem i källaren som är bestämt... Eller det där skåpet i hallen som vi sagt att vi ska rensa ur, innan allt trillar ut.... vad hände med det??
En fråga till er när vi nämner vårt "skåp".. eller lilla skrymsle som det är.. har ni oxå ett skåp, en låda eller vad det nu kan vara.. som ni lägger allt i ?? sånt man inte riktigt vet var det ska vara..  Lappar, Wiggos teckningar, gamla laddare  och mobiler(som man av nån anledningen inte vill slänga)  listan kan bli lång... Ibland får jag för mig att det bara är vi.. o "tar tag i" detta skåp några ggr om året.. men det blir ALLTID likadant till slut!! Min man suckar djupt varje gång han "måste ha något" i detta skåp..

ikväll kommer martin upp till oss.. han o Rickard ska se fotboll på söndag.. Detä r alltid kul med lite Skånebesök.. men det hade varit roligare om han hade kunnat ta med sig min Malin m familj oxå.. men hon jobbar ju såklart denna helgen.. =((  saknar henne massor!! Tråkigt att vara gravida på olika orter.. *Suck*

Nähä.. åter till jobbet...

kramolocos!!!

En mkt snurrig dag..

Idag har det varit kaos på jobbet.. detä r som en föredetta kollegia sa när det var sjukt mkt att göra.. " Släck bara dom mest akuta bränderna"..Så varje gång jag betar av lite i taget så tänker jag på henne.. =)
Idag ska maken på fotboll.. så lilleman o jag får lite egen tid, inte för att vi aldrig får det.. för det vara bara några dagar sen maken var på bortamatch i Kalmar.. men detä r alltid mysigt att sitta bara vi i soffan.. o titta på nån film.. eller göra det han vill göra.. =)
egentligen har jag väl inget att delge världen.. men skriva lite måste man ju..
Nu har jag bara 5 veckor kvar att jobba.. snacka om att tiden bara springer iväg.. jag tänkte ju gå hem lite tidigare.. så att jag hinner med att förbereda mig på allt vad det innebär med att bli 2barnsmor... Har ju itne hunnit tänka så mkt på det..

Nähä.. nu ska jag dra hem från jobbet..

ha det bäst..
kram L

Stressig morgon trots sovmorgon..

Fick sovmorgon idag.. o då tänkte jag att Wiggo med skulle få det.. men detä r bara att inse att min son behöver sina morgon rutiner.. det går bara inte at rubba dom.. han skulle inte.. o han skulle inte.. det var allt jag hörde hela morgonen.. trodde jag skulle bli tokig på den lille.. Påväg till bilen lade han sig på markne säkert 5 ggr... och vad gör man.. inte kan jag ju bära på honom heller. När vi väl kom till dagis skull han INTE gå in.. inte leka inte någonting.. fast att han älskar sitt dagis.. men men.. tillslut fick en fröken tag i honom o skulle läsa nån bok.. då skulle han INTE säga hejdå till mamma... Min son är väl inte i "inte landet".. hahaha..

På jobbet rullar det på... är ute o träffar lite kunder emellanåt.. och det tycker jag är superkul.. Att få ett ansikte på alla dessa som ringer till en hela dagarna. =) 

Idag insåg jag att det bara är 10 veckor kvar tills bebis är tänkt att anlända.. fatta.. det är snaaaart! kanske borde tänka lite mer på min förlossning och planering inför det.. har ju inte ens kontaktat försäkringskassan än..  men men .. på torsdag ska jag träffa läkaren o gå igenom Wiggos förlossning.. ska bli skönt att få prata lite om den, så efter det kanske man funderar mer på den kommande förl.

På fredag ska vi åka hem till en arbetskamrat till Rickard.. ska bli kul att få träffa dom lite, A är en mkt trevlig person o hans blivande fru verkar super trevlig. Dom har även en dotter i Wiggos ålder.. så det kan ju bara bli spännade. =)

Nähä.. jobba lite till, och sen ikväll ska jag på utbildning med min SD Tina.. har fortfarande inte sett hennes lokal ännu.. ska bli kul!

ha en fortsatt underbar dag!

Kram Kram

Söndag.. kvalitetstid med sonen..

Idagä r det premiär med AIk fotboll, det innebär att maken varit som ett asplöv i några dagar, det ska planeras ringas o träffas med polarna.. Så fast att matchen inte börjar förrän 15 idag så träffades grabbarna redan kl 11.  jag unnar honom det.. jag vet ju hur det är.. jag är ju trots allt en fotbollsänka när AIK spelar.. Så jag och Wiggo skjutsade in pappa till söder, o själva åkte vi vidare för att införskaffa ett par skor till lilleman.
Wiggo har bara en massa kängor o stövlar.. SÅ det fick bli ett par nya gympadojjor.. Som han själv valde faktiskt! Det roliga var att han itne ville ta av dem, så dom fick fint sitta på medans damen i kassan lyfte på hans fot för att scanna in dem.. haha.. Eftersom vi var nära HM så passade jag på att gå in o skaffa lite viktigheter, så som strumpbyxor, tights m.m.. blev ju som sagt bestulen på en del förra veckan..  Jag tittade runt lite o hittade en väska o en jacka oxå.. mkt nöjd var jag! Sen var vi trötta.. åkte hem, och nu tittar lilleman på Madagaskar 2 som han fick igår.. o jag fixar lite här hemma.. Skönt att bara vara vi faktiskt!! men självklart håller vi tummarna för gnaget idag.. så att man har en glad make som trillar in sent ikväll!
Kram L

Vilken fantastisk dag...

Idag har vi fått mkt gjort, måste vara solen o det underbara vädret som gör att man får så mkt energi, eller om min chef har rätt.. jag kanske håller på att boa in mig nu.. =) Själv kan jag tycka att det är lite väl tidigt.. =)
Jooo.. idag var vi uppe ganska tidigt.. åkte i väg o städade bilen.. GRUNDLIGT.. tog nästan 3 timmar.. sen åkte vi o tvättade den.. så nu är den som ny.. om man bortser från alla repor.. men vi ska snart lämna den på rekond.. så får vi se om dom får bort det mesta.. När vi kom hem.. åt vi middag på balkongen.. ojavisst.. vi fick minsann plats alla 3 där ute.. men då insåg jag genast att det var mkt skitigt.. så efter maten städade jag hela balkongen.. tog bra mkt längre tid än vad jag trott.. men nu är den ren o fin i allafall.. =) 
Nu tänkte jag fixa med mina pärmar o papper för företaget.. min kära make fixade massa pärmar o register till mig.. så nu ska det fixas där med.. =)
Nu ska jag ut på min rena balkong o njuta av solen..
önskar er en underbar helg.
Kram o Ciao!!

vilket meck..

Nu har det lagt sig det här med stölden i tvättstugan. men vilket meck det blir nu i polisanmälan, snacka om att dom ska ha detaljrik info. Det försvann ju som sagt lite dyra grejor, men även underkläder o sånt, och för att det ska löna sig att göra en anmälan och få ut något på försökringen efter självrisken, så får man minsann berätta in i detalj vad som försvann, för att få något överhuvudtaget tillbaka.
"vad var det för storlek på bhn? vilken färg o material.. hur många par trosor.. vad var det för sort.. Makens björnborg kallingar, vilka färger var det på dom?? ja helt sinnessjukt,"
men vet ni.. jag insåg igår, att jag är förbannat vuxen numera.. jag hade kvitto på i allafall 90% av det som försvann!! jackorna, overallen, och även kallingarna, bharna hade jag.. det skulle vara några gamla strumpor eller slitna trosor.. =) men annars hade jag allt.. *klappar mig själv på axeln*
Förutom stölden har det varit en kanon vecka.. satt på jobbet o hade verklgien inget att göra igår.. Då ringde en hårkund.. japp.. hon bokade en tid till idag!!  och 10 min senare ringde en annan hårkund o bokade en tid till i påsk.. jag var så glad.. alltid kul med extra pengar, o jag älskar ju verkligen det jag gör..  Och om inte det var nog, så ringde en gammal hudvårdskund idag, o sa att det var akut med hennes produkter, så det blev en försäljning på 2600 denna veckan.. Så man kan väl kalla det en bra vecka.. med tanke på att jag itne jobbat med något av det denna veckan.. bara mitt "vanliga" jobb!!  =)

Nähä.. nu ska jag ut på ett ärende med "vanliga" jobbet... ut i solen, och jag passar på att ta med mig hunden på en promenad oxå..

ha en fantastisk helg allesammans!!

Kramar i massor!!

VARFÖR???

Idag är jag jätteledsen... faktiskt.. inte arg.. utan ledsen...
NU är det INTE förhandlingsbart med tvättmaskin längre.. vi SKA ha en! Tvättade i tvättstugan igår..  Och tror ni inte att jag blivit bestulen på kläder nu IGEN!! Det värsta är att jag har så svårt för att hitta fina mammakläder.. o det är ju förstås dom som är stulna, plus Wiggos ena overall.. som var minst sagt billig. Jag blir itne arg denna gången utan riktigt ledsen.. jag har ju knappt några kläder.. o nu ska man ut på jakt IGEN!! vad är det med folk?? Rickard ska ringa försäkringasbolaget igen.. dom måste ju tycka att vi e dumma i huvudet eller något.. eller att vi försöker med försäkringsbedrägeri.. i somras belv vi ju bestulna på vår dyra barnvagn.. och i våras var det ett gäng kläder till.. OCH NU IGEN... jsg blir tokig.. Orkar snart inte med längre.. man kan ju inte gå runt o vara misstänksam hela tiden, det ligger inte i min natur!  *suck*

YES YES YES

tänk att man kan bli så glad för så lite!! Vi har ju bott i vår lägenhet i snart 3 år.. o under denna tiden har vi väntat på en parkering precis utanför porten.. vi har trillat på målsnöret flera ggr, men idag fick vi veta att vi minsann FICK EN PARKERING!!!! alltså precis utanför.. man ser den från sovrummet.. o det är bara 20 meter från porten.. jagä r i extas.. o nu när man ska ha med 2 barn att göra så är det ju skönt att slippa skytte trafik mellan parkeingen en bit bort o hemmet. Vi får vänta till 1 juli.. men det tar jag gladeligen.. den är ju snart vår!!  *ler*

Idag kom vären till Stockholm.. helt fantastiskt väder.. o kroppen börjar lapa energi igen... På jobbet rullar det på, börjar bli en aning trött, men jag är fortfarande tillfreds.. o kroppen hänger med, är så imponerad av mig själv att jag fortfarande jobbar.. om man jämför med Wiggos grav.. =)

Nähä.. åter till tvättningen.. har den tråkiga tvättstugan idag.. o just nu kom jag på att en grej till som skulle göra mig så sjukt glad är ju en tvättmaskin.. hoppas att min man läser min blogg..  *Errrgghhhmmmm*

Ciao!

RSS 2.0