Livets gilla gång

Igårkväll var jag hos Thess på inredningsparty, detä r alltid lika kul. Fanns en del snygga grejor, men jag blev lite dumsnål till slut. Tänkte köpa några ljuslyktor men min kära vänninna Monica, övertalade mig om att dom är billigare på flea andra ställen.. så jag struntade i dem. men jag hittade annat som jag kan tänka mig när vår lägenhet är färdig renoverad. För om jag känner mig själv rätt, så kommer man ju ändra inredning o färger o så.. då är det onödigt att lägga pengar på  inredning som sen inte passar.

På vägen till dagis, fick jag ett samtal.. ett mkt efterlängtat samtal. det fick mig att fundera på hur man vill att ens liv ska se ut..
Jag ringde Bea direkt.. hon vet ju vad allt handlar om.. bollade mkt tankar med henne.. hon är mkt insatt o förstår mig. men det slutade positivt iallafall..
Bea med familj ska flytta till Årstadal till våren, o det tycker vi är lite tråkigt. Då Wiggo o Sebbe är som ler o långhalm på dagis.. o pratar sjukt mkt om varandra även hemma. Men Jorge.. Beas sambo, berättade att dom nästan bestämt sig för att Sebbe ska få gå kvar på dagis i Solberga.. för att det går så bra o hans vänner är där.  jag blev så själaglad.. o hade Wiggo förstått innebörden av det samtalet, ja då hade han jublat.. =)

Idag på jobbet.. är det BARA jag ute o jobbar.. alla är sjuka o en är ledig!! HJÄLP!! men vad gör man??!! Så idag var jag på jobb 6.30 o lika igår.. för att hinna med det admin. Och idag är det jäktigt.. vi har eftermiddags möte mellan 13-16.. så senast 12.30 måste jag vara KLAR!!  shit.. måste börja.. annars hinner jag inte..

*pease*

Vällingby

Igår var jag i Vällingby och gjorde en hårförlängning. Det blev jättebra, och jag hopas att det håller bra nu.För Frida har haft 6 olika personer som gjort hår på henne tidigare, och det har itne blivit bra. Men resultatet blev bra igår, men nu återstår det att se om det håller. Hon har ett otroligt tunt o flygit bebishår.  får hålla tummarna! jag skulle ju som sagt ta foto, men när jag startade min kamera så dog batteriet direkt. men Frida lovade att skicka bilderna som togs med hennes kamera och hon har även godkänt att jag får lägga ut dem här. så småningom kommer dom in!  =)
Det var ju Anders som fixade denna nya kund, o han var så mysigt att han följde med dit o satt sällskap en stund. Vi hinner ju itne träffas så ofta längre.. kan det bero på mitt jobbande!!??!!  =)  Men jag får ytterligare ett tillfälle att träffa honom idag, då jag var så smart o åkte iffrån min väska igår.. nycklar till jobbet, min värdefulla kalender osv.. ligger där.. Känns sjukt konstigt att itne ha dessa grejor med till jobbet idag.

Ikväll har vi en hudvårdsklass på mötet, som vi har varje tisdag.. har en ny kund med mig som ska prova produkterna, ser henne även som en potentioell konsult också.. så vi får se efter denna kvällen.
Tisdagar är min favvodag.. då jag får träffa alla mina kära Systerkollegier i MK.. vi har så kul ihop! Tack för att ni finns!

Nähä.. back to work!!

"Lev livet idag imorgon kan det vara försent"
Kram

Ett minimalistiskt hem!

ja så är det. Vi bor numera i en tvåa.. fungerar faktiskt.. har bara det allra nödvändigaste hemma. men det känns lite som om man går på socialen.. möblerna är minimalistiska. Det absolut billigaste på ikea är inhandlat för denna tvåa.
Fördelen är att vi har en ny säng, så ingen annan har sovit eller gjort något annat där heller... skönt! men ordet skönt är inget man använder när man berättar om en natts sömn.. samma sak där.. billigast möjlig!! men jag intalar mig själv att det snart är över. hahaha.. *ironiskt*
bara 6-7 veckor kvar! är redan mätt på det lilla samkväma.. vi har bott här i lite mer än en vecka.. =)
Jag är dock glad över att faktiskt tog med oss 2 tv apparater.. annars hade deti tne funnits mkt att göra.. det är så tomt i vardagsrummet att det nästan ekar. Vi har dock fyllat det med så mkt som möjligt av Wiggos leksaker.. för oavsett hur vi bor, så ska han inte bli lidande. men han är så nöjd så.. detä r ju stora fina ytor att springa o cykla på! hahahaha.. man måste ju se det positivt.. =)
Idag är en sån dag.. en positiv dag.. egentligen vet jagi tne varför.. mina måndagar brukar vara asjobbiga.. o idag var egentligen ingen förändring. men allt går så förbannat lätt just idag!!  =)

Ikväll efter jobb, åker jag till Vällingby o förlänger hår.. en ny kund.. och det är ju ALDRIG fel.. kanske lägger in en bild efteråt.. om hon godkänner det vill säga. Inte för att jag tror att Anders läser mig blogg,, men jag tackar honom ödmjukast för att han fixar kunder till mig!  =))

Nähä.. har en del scheman att fixa innan dagen är slut!

ha en fortsatt fantastiskt dag.. för jag bara hoppas att alla mår lika bra som jag!

*LOVE*

Till min älskade Rickard

Just nu känns det som vi inte kan hålla sams alls.. Mkt irritationsmoment.. det stora stambytet tar på oss.. fast att det inte ens har börjat. Ikväll flyttar vi till den lilla 2an som vi fått.. jobbigt.. allt ska packas ner, vi är inte riktigt överens om vad som ska med o vad som ska plastas in o stanna kvar. Usch.. vi har några jobbiga veckor framför oss. Och skulle inte det jobbiga stambytet vara nog så är vi ju mkt trötta.. du för att du får ta hand om allt.. och jag för att jag jobbar för mkt,, varför?? pengar.. är det värt det ?? jag vill bara ligga i dina armar o njuta av tystheten eller ha ett av våra långa meninslösa eller allvarliga  samtal som vi hade förr..  Vi kommer självklart att ta oss ur det här.. det gör vi alltid.. men just nu är jag så trött o orkar inte ens tänka innan jag rapar ur mig något dumt.. men du ska veta att jag älskar dig.. mer än någonsin.. du är min klippa o jag kan inte tänka mig ett liv utan dig o Wiggo.. Jag hoppas att du förstår.. o står ut med mig.. tills jag är mig själv igen.. Jobbet?? ja du.. det ska jag ta tag i.. snarare än du  tror.. orkar inte mer..
vill bara ha lugnt o ro.. inte somna så fort jag är still i nån minut..
Älskar dig min själsfriende!!

DIN Lindha

Hektiskt dag... som vanligt..

Först jobb dagtid.. sen in till stan o köpa hår, sen hämta på dagis.. o sen kommer 2 söta tjejer hem till mig för hårförlängningar.. Jag tycker det är så sjukt kul.. o nu trillar det in en del förlängningar.. denna veckan 3 o nästa 2.. och det står fler på tur.. men jag vill inte boka in för mkt.. min familj ska ju ha sin tid oxå.. jag jobar ju redan väldigt mkt.. men men.. kul är det iallafall!

Pappa komemr på torsdag.. det ska bli så skönt.. vi hann ju knappt ses när jag var i skåne sist.. jobbade ju bara.. men nu kommer han o Wiggo är så glad.. frågar varje dag" moffa" komma idag?? Sötnos!
nähä.. jobba vidare..
kram kram

inte lööd, o inte blaåå.. utan bit, mamma!!

ja.. dessa ord vaknade jag med i morse, för er som inte förstår min sons ypperliga svenska så betyder det inte röd, och inte blå utan vit!!  Sen vad det var han diskuterade med mig har jag ingen aning om. hahaha... men han är inne i en period med färger o siffror. han sitter jämt o räknar till 10.. men hoppar över 9 (??) men men.. inte hgör det något, han är ju så engagerad i sina egna tankar o handlingar att man kan sitta o titta o lyssna på honom i evighet.
Igår var vi bortbjudna till famRamberg, det blev underbart god mat o ågot glas vin. Egentligen hade jag ingen lust alls.. Maken o jag hade ett rigtigt gräl som varade säkert i 5 minuter(!!!).. o det gjorde mig grinig som fan.. hoppade in i duschen o sen tjurade jag mest.. Tvärvägrade att åka med så dom fick själva ta sig dit..(japp, jag vet barnsligt av mig) SEn ringde Kattis o frågade om jag inte kunde komma dit.. så viist för HENNES skull då.. hahaha... men det var riktigt trevligt... Wiggo o deras halvår äldre Tyra lekte tillsammans som om dom inte gjort något annat i livet. Wiggo leker ofta o mkt på dagis, men detä r mest BREDVID sina bästa kompisar Joy oc Sebbe på dagis.. men Tyra o W lekte tillsammans o skrattade så att dom kiknade.. finns det egentligen något härligare än att iakta bekymmersfria barn?  Wiggo var iallafall helt slut när vi kom hem i morse, att han sovit bort halva dagen .. =)

I veckan kommer elektrikern o ska dra om elen i lägenheten.. o på måndag 13onde.. då börjar det stora stambytet som vi fasat för.  Helgen har gått åt till att packa ner lite grejor.. men jag har ångest över att packa ner vårt hem.. visserligen bara för ett par månader.. men ändå.. vi kommer leva som en tattar familj i en liten tvåa.. får ta dit lite av våra egna möbler för en kort period för att sedan forsla hem dom igen... my good.. överlever vi detta.. då klarar vi allt!  hahahaha... patetiskt va?? det finns sjukt mkt folk som bor sämre än så... och jag kan inte ens tänka mig attbo så i 2 månader...   *Suck* men men.. sån e jag!!

Nähä.. nu ska jag hänga in tvätten som jag så ordentligt tvättat hela eftermiddagen..

En stor kram från en trött Lindha

*suck*



Såhär känner jag mig idag......

RSS 2.0