Hockeyn påverkar vårt liv...

men bara till det positiva.. =)  Ikväll har jag o Wiggo varit själva.. R är på hockey. Jag o W har haft så mysigt.. läst miljoner ( jag vet att jag överdriver) böcker.. ritat o bara myst i soffan. Han var så tokigt trött att han somnade 18.30..
SÅ jag har fått egentid.. så himla mysigt.. även om jag suttit i telefon eller vid datorn nästan hela tiden.. hahaha.. men jag har fått en hel del gjort.. bland annat bokat in klasser o en intervju nästa vecka..
Imorgon kommer min älskade pappa.. o några vänner till oss.. ska bli såååå trevligt..

på lunchen idag var jag på spinning, trodde att jag skulle spy blod.. shit vad jobbigt det var.. men ack så kul! har aldrig varit sååå tillfreds med ett spinning pass.. o ni som känner mig vet att jag gått på X antal pass de närmaste 10 åren.. så ganska bra betyg va.. =) Och jag är en sån person, att om man är nöjd med något, så ska man berätta det. Så jag travade fram till instruktören på mina vingliga ben och darriga kropp, sa precis som jag kände.. och trots att killen är 2 meter lång, så växte han nog ytterligare några centimeter..  Tillslut gick jag stolt därifrån, klappade mig själv på axeln efter en god gärning.. hehe...

Fixade mina naglar idag.. för er som vill ha lite onödig info. Men jag fick veta att hon ska resa bort i 4 månader... hjälp!! vem ska då fixa mina naglar! Vi pratade dessutom om just NAGLAR( konstigt va??) hon tyckte att jag kunde gå en utbildning själv, till nagelteknolog.. hmmm... tja.. varöfr inte.. det har ju funnits tillfällen då hjärncellerna har funderat på det.. =)... Så nu ska jag minsann kolla upp utb på allvar.. dock dyra, men det är ju trots allt ett yrke som jag skulle kunna tänka mig... får sova på saken.. =)

Thess.. tack för en trevlig pratstund.. =)

kram alla...

minus på fettokontot

Var på VV igår igen.. o det är fortfarande minus på fettokontot.. =)   0.5 kilo mindre. Det innebär 3.2 kilo mindre på 3 veckor.. *ler brett* Men igår påminde min konsulent mig om att  det går väldigt fort, o att man ska ligga på snitt 0.5 kilo i veckan. men jag opponerade mig om att jag har ju en hel del extra kilo att ta av. Men hon ville bara att jag skulle må bra, sa hon! jag gillar verkligen henne.. hon bryr sig!!

Hämtade Wiggo på dagis som vanligt vid 15 igår, han har börjat med ett nytt ord  "sluuuuuutaaaa"... det låter så kul.. han säger till alla barnen.. "sluuuutaaaa".. o ingen av barnen förstår varför dom måste sluta med det dom gör... hahaha...   Eller om man pratar med honom säger han  "jaahaaaa"..... hahahaha.... snacka om att han snappar upp allt man säger nu förtiden...

T.. Du är en stark person. Du kommer snart att må bättre...  Loooovar!  =)


Maaaat

Jisses vad mätt jag är....
Ikväll var jag med T när hon vägde sig på VV.. hon var ju hur duktig som helst, även om hon inte trodde själv att hon skulle gå ner så trodde alla andra det.. första veckan är alltid värst gumman.. =)
Efter mötet gick vi o åt, o shit vad mätt jag blev.. Åt tapas för första gången, det var gott! o mättande.. *fniss*
Vad skönt det var att träffa dig idag, det spelar verklgien ingen roll hur längesen det var vi sågs, vi faller in i samtalsämnena som för.. !

Idag messade C mig, hon berättade att dom funderar så att det knakar ang det "nya" jobbet... dom funderar på om det kanske finns några andra arbetsuppgifter som dom kan ge mig, så att dom kan presentera för cheferna att jag ska ha högre lön.. =) så... än är inte matchen slut tydligen.. skönt att någon tycker om en! hahaha

Tidigare idag var jag o Wiggo i stan o träffade Ulrika  oFia.. o Synöve o Tyra.. vi var på rum för barn, på kulturhuset.. jag förstår inte varför jag aldrig varit där tidigare??? när alla andra pratat om det så många ggr... men iallafall det var super där.. o att det var gratis gjorde ju inte saken sämre.. =) Wiggo var helt slut efteråt o somnade i vagnen, då passade mamma på att shoppa lite kläder.. =)

nähä... sängen ser mkt lockande ut nu....

tack alla som förgylde min dag idag.. tycker såååå mkt om er alla!

detta velandet fram o tillbaka

ja.. vad är bloggen till för.. jo att ventilera tankar o så..
Imåndags var jag på "nya" jobbet o jobbade. Det var faktiskt fantastiskt kul. Natten rusade iväg o plötsligt var kl 6.. o jag slutar 7.. jaja.. super var det iallafall.. Allt var kanon tills jag satte mig ner med C o pratade om hur natten varit o löner o ja allt mellan himmel o jord.. Då dimper det ner en sak till som jag måste ha i mitt övervägande. Först o främst visade det sig att det var en månadslön innestående.. inget jag fått veta tidigare, o det kan ju bli lite krångligt.. men men.. sånt kan man ju lösa.. men det stora är... dom har APDÅLIGT obtillägg... jag höll på att trilla av stolen! man har 15.66kr i ob från 18-06.. vaa?? är det ett skämt. jag tänker inte jobba nätter för futta 16 spänn mer än dom som jobbar 7-16 vardagar.. shit!! det skulle vara ytterligare penga bortfall på ca 3000 spänn! nope, säger jag.. har ju en familj att tänka på med. Så jag sa det till C, hon förstod.. skulle prata med sina chefer igen.. men nu lutar det faktiskt INTE åt "nya" hållet längre..  Var på "gamla" jobbet inatt, det var tråkigt att gå dit.. men helt plötsligt kändes inte lika tungt längre.. jag har ju trots allt fått löneökning på rejäla 1725kr.. o det är ju inte fy skam det. natten var lugn, o min kära  Arbetskamrat qasim är tillbaka, o honom känner jag mig trygg med...
Så summan av kardemumman är nu, att höjer dom inte lönen på "nya" så att det kompenserar mitt bortfall av lön, så blir det gamla.. tills jag hittar ett annat..

Igå r var vi på 18mån kontrollen på BVC.. Wiggo har skjutit lite i höjden o vikten börjar "jämna ut sig" lite.. men han är fortfarande en liten rulta.. =) Han var så duktig i alla test hon gjorde men sprutan var lite läskig.. men han är oxå väldigt trött efter dagis, så det kan jag förstå.

Maken e sjuk i dag oxå, så jag har fått lämna W på dagis dessa mornarna efter jobbet.. men det har bara varit mysigt att få se honom lite på morgonen oxå..

12.00 ska jag på spinning på Eriksdalsbadet.. ska bli skönt att komma igång igen efter att jag varit sjuk, är dock fortfarande lite förkyld, så jag får ta det lugnt. men jag har ju 3 pass att göra denna veckan om jag ska hålla mina målsättningar.

nähä.. lite frulle då...  kram

minus 1.2kg

japp.. denna veckas viktminskning blev 1.2 kilo.. inte dåligt tycker jag.  Det gör att man blir mer o mer motiverad.. så än så länge är det 2.7 kilo på 2 veckor.. *ler*
Idag ska jag jobba på "nya" stället.. får känna mig för lite innan man bestäämer sig.  men som jag har hintat om tidigare så lutar det åt nya hållet.. För en gångs skull ser jag framemot att gå till jobbet.. o det var mkt längesen jag gjorde det.

Iveckan har vi hela familjen legat sjuka.. feber o ont i musklerna. Och Stackars Wiggo har fått halsont o är otroligt hes.. han får knappt fram ett ljud, o det är han mkt ledsen för.. *stackare*  Idag var han helt slut efter dagis, han fick hoppa isäng redan 18 (annars 19).. o han klagade inte ens.. Hoppas att vi frisknar till snart allesammans. Rickard är rätt "degig" idag.. så det blir säkert att han blir sängliggandes.. *suck*

Nästa vecka kommr min pappa o hans "nya" hit upp.. ska bli så trevligt.. gillar att ha min pappa här.. önskade att han inte behövde åka hem så snabbt igen.. men man får vara glad för det man får...

Nähä.. lite hemma sysslor innan jobb.. *yiiipppiee*
kram på er!

Träning...

Ja.. som sagt.. jag har ju bestämt mig på riktigt att gravkilona ska bort..!!  Har tränat bra denna o förra veckan, men jag har lovat mig själv att inte köra slut på mig själv i början.. men nu går det bra iallafall.
I går vägde jag mig på viktis... 1.5 kilo ner... inte illa pinkat minsann.. nu är det ju bara att hålla tummarna på att det fortsatter neråt..

Lave.. jag tänkte på dig idag... var i dina kvarter.. synd att det var mitt på dan.. annars skulle jag gått upp o "plingat" på dörren... hehe...

nähä.. duschen...
kram

En snabbis----

Japp .. är inne en snabbis o skriver..
är förvirrad nu.. vill ha nya jobbet.. det verkar kanon! hade bestämt mig i morse o allt..
då dimper nya lönen ner i brevlådan! 1727kr i löneökning!!!! då är det till o med värt att tänka över om jag ska stanna.. *hjälp*

Shit.. man är både glad o ledsen... vad ska jag göra.. det hänger ju visserligen på om nya jobbet kan matcha det!! men jag vet att dom redan tycker att mitt löneanspråk är högt!!!!

Jag blir galen.....

En parantes...

Upptäcker att jag glömmer lägga inläggen i rätta kategorier!  men ni är inte så pjokiga med det va??  *S*

ha en fantastisk kväll!!!

Viktväktarna

I måndags gick jag motstridigt till Viktväktarna.. NU får det verklgien vara slut på dom har fettokilona.. Är så trött på att vara tjock!! Man har skyllt på så mkt i hela sitt liv.. varför man bär på dom här extra kilona. Men nu är det slut med det.!! Jag vill inte vara tjock längre!!!
Så från o med denna veckan, så går jag i mat tankar hela tiden.. hahaha.. o jag har börjat engagera mig i matlagningen här hemma.. det är verklgien inte likt mig.. =)
Det svåra är när man jobbar natt.. hur lägger man upp dygnet då.. jag måste ju äta på natten oxå.. men men.. vi får se hur denna veckan går.. o fungerar det inte så får jag helt enkelt fråga konsulenten om hur jag ska lägga upp det..
idag ska jag iallafall iväg till gymmet, o för en gångs skulle ser jag fram emot det.. Ska träffa Synöve där, så att man har en gymmar kompis.. det är bäst för mig.. annars tultar jag inte dit helt enkelt!!
Så JA.. jag är oxå en slav under.. " detta året ska bli mitt bästa.. jadajada.."...  =)
Ska på en anställnings intervju på torsdag.. oxå natttjänst.. men privat.. o jag får köra bil hela nätterna.. *me like to drive* slutar redan 7 på morgonen o man jobbar alltid 2 i nattpatrullen.. bara läggningar o larm.. kan funka för mig!! sen är det det här med lönen.. det får vi helt enkelt prata om.. ska ju inte ha mindre än jag har nu..  det fanns till o med en chans att man kunde ha ett finger med i spelet när det gällde schema läggning.. då kanske jag slipper mina 66 timmar helg i månaden.. *ler brett*  men som vanligt så tar jag ut en massa i förväg.. jag har jui nte testat jobbet än... =//  men drömma ska man väl få göra?? eller?
Nähä.. förberedande av middagen kanske....
Tjaooooo........

kl 02.57

Sitter på jobbet nu... En tjej som jobbar timmis hos oss, hade med sig sin dator, med mobilt bredband!!!! fan, sjukt bra jue.. vill oxå ha. då har jag ju en del att göra.. fan vad nice att kunna surfa nattetid på jobbet.. *ler med hela ansiktet*
Någon som vill skänka mig en laptop?? eller kanske låna ut en till mig.. eller kanske rent av har en mkt billig sådan att sälja till mig???  Jag kan komma på huuur mkt som helst som jag skulle kunna göra nattetid om jag hade en..  jag hade kunnat jobb lite o fixa undan fakturor o renskriva lite papper.. med andra ord tjäna in en hel del arbete som jag måste göra kvällstid annars.. då det tar en del på min familjs kvalitetstid,,.. men men.. drömma kn man jue!

En annan tjej på jobbet har börjat jobba som samordnare på ett annat ställe. Hon tyckte att jag skulle kunna ringa henne i morgon, så att vi kunde sätta os ner o kolla lite på om inte jag skulle kunna jobba på hennes ställe... Shit.. jag som varit så less på mitt jobb ett tag, jag blev sprudlande glad... visserligen är det ju typ samma sorts jobb.. men det är privat o det är bara i en såkallad nattpatrull.. så man kör bara runt o göt läggningar o kör på larm.. o man jobbar dubbelbemanning.. så man behöver inte känna sig ensam.. =)  plus att hon trodde att jag kunde få högre lön där o ett finger med i spelet när det gäller schema läggning!! Hör Ni hur bra det låter????   *drömmer mig bort*

Idag(eller hrrmm... igår) fyller min kära minsting till syster 20 år... shit vad stor hon blivit.. tänk mina systrar som fortfarande är typ 8-10 år i mina ögon... man brukr säga att man inser att man är gammal när man ser sina barn växa.. men jag ser det minsann mer i mina kära systrar...  Det får mig att tänka tillbaka till när jag var där..
Fatta.. att när jag var 17år var jg förlovad o sambo med en kille jag blev tillsammans med när jag var 15år. 20år nyseparerad o nykär i en ny kille  (*S*)  20.5år sambo igen.. köpte hus o försökte leva svensson liv. Med mkt strul o många avbrott blev jag tilllut singel efter 5 år.. bestämde mig för att var singel ett tag.. men då kom den kära riddaren på sin vita springare o slet upp mig på hästryggen igen...  blev sambo igen efter nåt år(det var lääänge för att vara mig) Och JAAA.. kära ni det är han som till slut blev min älskade make o far till min fantastiska son...
Shit vilken röra mitt liv varit..  *tänker tillbaks med både poditiva o negativa minnen*

Nää, jag tror jag tappade en del läsare med mitt livlösa inlägg.. men men.. mina tankar i natten bara.. =/

OJ! just det.. man ska ju säga grattis oxå...

Så grattis Martina på din 20års dag... minnet sviker lite... Rickards syster Linda fyller oxå år.. så grattis på dig med..
Sömniga kramar Lindha

Tröööttt

Idag kom vi hem.. från skåne/småland. har varit mysigt att träffa familjen.. men u är det sååå skönt att vara hemma igen. men shit vad prylar vi fick med oss hem då... Wiggo fick ju en del julklappr o vi med.. dom ska ju oxå med hem. syrran som oxå var i skåne, o som ville åka med oss hem.. hon fick sitta med sin väska i famnen.. *ASG*
Pappa är sjuk... eller iallafall var sjuk. han har haft lunginflammation... o torsdagen vi kom ner till skåne fick jag köra honom till akuten. Han var riktigt riktigt sjuk!! Det var läskigt att se sin pappa ligga där o inte kunna röra sig för att han har så ont. Det fick mig att fundera mkt på om hur det skulle vara att förlora honom!!!  shit, den dagen hade jag kunnat packa alla mina grejor o flytta till skåne!!  Vi har funderat mkt på om vi ska flytta neråt. Men än sålänge är vi bara i fantasi tankarna... Rickard har ju ett nytt jobb, så vi skulle aldrig flytta nu. Men det finns i våra tankar...
Jag är just nu skittrött o har en del att fixa... skriver mer en annan dag...


RSS 2.0