Får inget gjort

Man kanske kan tro att man får mkt gjort när man går hemma.. men icke. wiggo soveri nte på nätterna nu när han har vattkoppor.. det kliar ju så förbannat. stackarn vrider o vänder på sig hela tiden.. o det gör att vi inte heller kan sova. Så inatt fick Rickard sova på soffan så att han fick någon sömn överhuvudtaget.
På dagarna går man i dvala av sömnbrist... man orkar inte ta sig för något. Idag har vi legat på soffan o tittat på Pippi åtskilliga ggr.. o slumrat emellan. På samma gång ska jag försöka vara ajour på telefon, med jobbet.. eftersom jagi nte vabbar, så måste jag ju jobba lite. Tror dock att wiggo börjar bli bättre.. många koppor har börjat spricka o torka ut.. för detä r väl det dom ska göra??!! ja vad vet jag.. har aldrig sett detta förut.

Laddade över bilderna från midsommar... tog en bild på mig o Rickard.. o gudars vad mina ögonbryn ser ut!!!  Visserligen hade jag fått banner om att jag måste låta dom växa ut lite så att det fanns mer att forma med. jag lägger ut bilden, enbart för att påminna mig själv om att ALDRIG missköta dem igen... Påminn mig vänner! det ser ju förjä*ligt ut!!!  =//

Nähä.. lite ordning på torpet får jag minsann skaffa mig... diska åtminstone, detä r väl inte för mkt begärt av nån som går hemma.. hahaha...

Tack för shoppingturen igår Tess.. jag behövde verkligen komma hemmifrån..  =)

Puss o kram.. ses på stan!!





Förstår ni lillemans smärta.. 90% av blåsorna sitter mellan benen o i blöjområdet!



Lider med honom!!!

VATTKOPPOR

Jaha.. då har Wiggo fått vattkoppor stackarn.. o alla sitter "innanför" blöjan.... lillkillen har hög feber o ojar sig äver att det gör ont.. kan tro det.. måste klia mkt under blöjan...  Tycker så synd om honom...   =//

Bilddagboken

Fick förfrågan om varför jag inte uppdaterar min bilddagbok längre... Jo, detä r såhär att jag har haft lite otrevliga personer som skrivit olämpliga saker om min son (hur man nu kan säga saker om ett oskyldigt litet barn).
Så jag har bestämt mig för  att inte ha med bdb att göra igen. Jag ska försöka uppdatera med lite bilder här i bloggen i stället.. hoppas att ni förstår!!

Igår var jag hos T... jättekul att träffa hennes vänner.. allt är så lugnt o mysigt med dem.. meee like!!  Mkt lätta personer att umgås med.. o sen älskar jag hela Ts familj oxå.. =)  Så avslappnat.. kan jag behöva med mina stressiga dagar på jobbet.. =)

Kom hem igår, då var Wiggo sjuker.. inte kul.. hög feber stackaren.. så jag e hemma o jobbar idag.. Wiggo tittar på Pippi o myser i soffan.. o mamma mailar.. men sen ska jag krypa ner i soffan med honom.. han ska inte sitta själv när han är sjuk!

Puss på er alla..




Mamma o Wiggo på gårdsfest på dagis.. =)

Bilder..


Wiggo poserar så fiint!




Mammas o pappas lilla AIKare..



Kolla in kärleken i morfars ögon!!!

Thess fyller år!!

Grattis gumman.. =) kommer senare...

Midsommar var helt fantastisk. Vi var ju på landet.. o vi kände verklgien att vi kunde slappna av.. hela familjen. Jag behövde det verkligen. jag har en förmåga att ta med mig jobbet hem.. och mkt riktigt ringde det en del jobbsamtal, men jag lyckades låta bli att svara. Så skönt.. tog inget jobb alls förrän i morse kl 7.. så som det ska vara.. och som det aldrig varit. Som sagt..  Vi njöt av fulla drag, det var underbara människor att umgås med.. alla var på samma våglängd kan man säga.. alltid någon som kunde slappa o någon annan tog barnen o viseversa. Så det ska vara när man är med sina vänner!!

Idag har jag varit ute o jobbat på "fältet", saknar det massor.. upptäckte jag idag... tror att jag ska ha lite mer jobb ute, när det fungerar med allt annat. jag har nämligen haft sån ro i kroppen o varit på toppen humör.. så jag kan inte tolka det på annat sätt än att det har med jobbet att göra.. jag kanske håller på att få balans på allt nu!.

idag tog en gammal klasskamrat kontakt med mig på facebook.. så himla kul, hon var en av de få som jag verkligen gillade i skolan, hon var ingen översittare som många andra.. o hade båda fötterna på jorden! Så himla kul att få kontakt med Linda igen.

Nu ska jag ska snart hämta lilleman på dagis.. ska maila lite jobbmail bara.. sen en dans med snabeldraken..
hem o fixa lite till o sen iväg till Thess.. på kalas!!

Kram alla!

Lite av varje

Pratade med T idag.. lider med henne.. Hon har ingen familj här uppe i skåne.. men det har hennes man.. o när dom väl vill hitta på något.. så finns ingen där att ställa upp.. det är verklgien sorgligt!! Jag önskar verklgien att jag kan hjälpa till ibland.. Jag har ju heller ingen familj här uppe.. Förutom min kära syster som faktiskt ställer upp i vått o torrt. vi får hålla ihop alla vänner så att vi känner stöd.. o kan göra det som alla andra kan.. att fixa barnvakt ibland!  Hur svårt kan det vara.. att inte kunna titta till sitt eget syskonbarn??!!!   nog om det.. lider med dig.. med en sån piss släkt!!

Var i affären idag... då kommer det fram en kille med alldeles för ung ålder.. sticker fram en hundring o frågar om man kan köpa ciggaretter till honom... Jag bara.. ALDRIG i livet.. har du inte ålder inne att köpa dem själv.. så ska du inte röka heller.. killen fnyser åt mig.. o  går vidare.. då står det en fet jävla kärring.. ursäkta utrycket!! som säger högt.. medans hon tar de sista blossen på sin cigg.. att jag var trångsynt som inte kunde hjälpa killen.. o sen tar hon hundringen o går in o handlar till honom!! vaaa!!!???  jag stod där som ett frågetecken.. och hur i hela friden blev det mitt fel??!!!  Idioter!!  Är det lönt att det finns en lag som säger att man måste vara myndig för att handla cigg o alkohol.. när fetkärringar som henne tycker att  sånna som gör fel?!!!  jag begriper det inte!! hoppas hon röker ihjäl sig! padda!!

Idag var jag o hämtade vår bil..  vi har haft den inne o tonat alla rutorna.. blev så fiiint! en helt annan bil!

I midsoomar ska vi ut till Norrtälje.. till SYnöves lantställe.. ska bli så mysigt.. det är vi, synöves familj o en familj till.. o alla våra barn är lika gamla.. superkul!!

Nähä.. packa lite kanske..
Sköt om er alla... tänker på er som förtjänar det.. er andra struntar jag i...   =)=)

Ciao!!

Kräftan (långt inlägg)

Japp.. om ni inte visste det så är jag då född i kräftans tecken.. o har alltid fått höra att jag är en "typisk" kräfta.. Hittade, på en annan blogg (missmaddis) lite om just kräftor.. Visst kan man säga att mkt stämmer.. men jag undrar.. vad tror/tycker ni-- stämmer det??
Gillar i vanliga fall inte sånna här inlägg.. men har man inget att göra i EM tider.. så blir det att blogga meningslöst.. hahaha...


Datum: 22 juni- 22-juli
Element: Vatten
Planet: Månen
Positiva karaktärsdrag: Vänlig, känslig, sympatisk, livlig fantasi, starka faders- och moderskänslor, omtänksam och beskyddande, försiktig, patriotisk, orubblig, klipsk, sparsam, emotionellt välutrustad, utmärkt läggning för husligt arbete och varsamhet.
Negativa karaktärsdrag: Överemotionell, hyperkänslig, lättstött, eldfängd till humöret, lynnig, ombytlig, svag karaktär under hård yta, benägenhet för självömkan, långsint, osäker och svag för smicker.
Motto: "Jag känner!"
Passar ihop med: Kräftor, skorpioner och fiskar
Övrigt: Det mest laddade tecknet i zodiaken

 

Karaktär:


Inför allt som sker i livet lyssnar Kräftan till hur det känns inombords, hur hon påverkas och reagerar. Kräftan är en känslomänniska med stark intuition.
Kräftans vilja är mycket stark och ofta får Kräftan som hon vill utan att omgivningen märker att det är hon som styr.

Till det yttre kan Kräftan verka en aning hård och självsäker, men under ytan är hon lättsårad.

Kräftor är människoälskare, och i deras ögon ingår alla i deras familj och behöver deras omsorg. De älskar att ta hand om andra, att behandla hela mänskligheten som nära släktingar till dem. De som är födda i detta tecken fokuserar mycket påtagligt sin uppmärksamhet på andras känsloliv, men när det gäller deras egna känslor, är Kräftorna extremt osjälviska.
När Kräftan skrattar, gör hon det diskret, och hennes ilska tar sig sällan vulkanartade uttryck.
När Kräftan är på dåligt humör, kan hon ofta dra sig inom sitt skal och värka ut de negativa känslorna.

Kräftan har ett pessimistiskt drag och grubblar länge över egna misstag. Råkar Kräftan ut för starka konflikter drar hon sig undan i förtvivlan och sorg.
Tjafs, konflikter och gräl lämnar aldrig riktigt en kräfta, utan ligger kvar och irriterar innanför det tåliga skalet. Ibland kan det bli till en pärla, en ny insikt hon vinner, men många gånger gör det henne bara melankolisk och tungsint.

Kräftans familjekänsla är stark. Men bundenhet kan göra det svårt för henne att stå helt och fullt på egna ben.
Kräftan behöver träning i att umgås med sig själv, förstå sitt inre och lita på sin kapacitet istället för att luta sig mot andras styrka.

Kräftan har fin hand med djur.

 

Yrke:


För vissa Kräftor kan hela världen vara deras arbetsfält, för andra enbart hemmet. På vilken nivå de än arbetar, så gör Kräftorna det med omsorg.

Kräftan är en klok och sansad arbetsledare, som också har förmågan att prestera något utöver det vanliga.
Ofta prövar Kräftan sig fram via många olika yrkesområden för att hitta sin nisch.

Kräftan är pålitlig, flitig och lojal, och förväntar sig alltid att uppskattas efter förtjänst. Uteblir erkännandet tappar han omedelbart lusten.
Kräftan passar som egen företagare med ett fåtal anställda.
Kräftans familjekänsla går igen i sättet att fungera i yrkeslivet. Hellre en liten sammansvetsad grupp där hon känner alla än ett stort företag med ytliga kontakter.

Kräftan fantasi är välutvecklad och hennes ideér är ofta briljanta. När andra kör fast i problem är Kräftan den som snabbt tänker i andra banor och kommer med överraskande lösningar.

Kräftans inställning till pengar är något kluven. Hon är ekonomiskt sinnad, ibland på gränsen till snål och ser gärna till att någon annan ordnar grundtryggheten åt sig.
Samtidigt kan Kräftan utan att blinka lägga ut stora summor på gåvor till dina nära och kära.
Hittar Kräftan något som faller henne i smaken så tittar hon inte på prislappen.

Kräftan har ett bra affärssinne och näsa för värdefulla föremål.
Kräftans intelligens och logiska tänkande borgar väg för yrken som journalist och författare.

 

Stil:


Kräftan är profeternas och lärarnas tecken, och oavsett kön har Kräftan en stark materiell instinkt.
Kräftan är kräsen med kvalité och sparar och gnider tills hon får ihop till det hon vill ha.

Kräftan är något av en kameleont i sin stil, beroende på vilket humör hon är på.

Kräftans hem är smakfullt inrett. Hon lägger gärna ned tid och pengar på att hitta den perfekta lampan, som också gärna får vara antik.
Kräftan dukar efter konstens regler och lägger ned stor omsorg på mat när hon bjuder till fest.

 

Kärlek:


Kräftan sätter ofta hem och familj i första rummet.
Kräftan dyrkar sitt hem och romantiken som är kopplad dit, som en helgedom. Att älskas av en Kräfta är att lägga sig till ro vid sin moders bröst, att pysslas om av den som en gång gett en liv.

Kräftan är dock en aning nyckfull i kärlek. Ena dagen kärleksfull mot sin partner och nästa totalt ointresserad.
Det är inte så lätt att hänga med i hennes komplicerade tankevärld.

Kräftan kräver romantik för att hålla kärleken vid liv.
Hennes partner måste också vara införstådd och dela hennes stora engagemang för barn. Helst vill Kräftan ha en stor kull. Ett äktenskap utan barn är otänkbart för Kräftans del.
Som förälder är Kräftan förstående, klok och rättvis.

Kräftan ger av sin kärlek på sina villkor och kräver total trohet. Minsta antydan till misstanke får henne att använda de skarpaste klorna. Då har Kräftan ingen pardon. Men Kräftan är inte den som springer iväg utan kamp.
Då, om inte förr, är hon beredd att offra prestigen. I kärlek är hon starkare än på något annat plan.

Kräftan kräver en partner med känsla för ömhet och närhet, som har absolut känsla för sinnlighet.

 

Vänner:


Kräftan har stort behov av umgänge och är en sann sällskapsmänniska som vårdar sina vänner och är en populär gäst.
Kräftan är sig själv i alla lägen och har inte svårt att knyta nya kontakter.
Säkert är Kräftans telefonbok fulltecknad.

Kräftor är roliga att umgås med. Deras humor är sofistikerad och varm på ett mänskligt sätt. De älskar att skratta, och de kan mycket väl skratta åt sig själva likaväl som åt andra.

Kräftan är en sann vän. Hon anar sig till människors bekymmer och har lätt att läsa andras tankar.
Om någon i Kräftans närhet far illa är hon beredd att slåss både i ord och handling.


Hälsa:

Kräftans känsliga kroppsdelar är mage, livmoder och bröst.

Kräftan är ganska känslig även kroppsligt, och andra kan ibland tycka att hon är aningen sjåpig. Men sanningen är den att Kräftan är lättpåverkad, och av den typ som verkligen mår uselt av en förkylning när andra bara kastar i sig en magnecyl och rusar vidare.

 

Mat:



Matsmältningsproblem kommer med största säkerhet att dyka upp då och då, särskilt när kräftan är det minsta nervös.

En mathållning med mycket fisk och mejeriprodukter, är för det mesta nyttig och stabiliserande.

Det bör påpekas att tecknets namn, kräfta eller cancer inte hänger ihop med sjukdomen. Men eftersom kräftan styr över bröstkorgen bör kvinnor regelbundet undersöka sig och män bör inte ignorera mindre åkommor.


NOT intresserad av fotboll

Vad har hänt med mig.. jag som var så inbiten fotbollssupporter??... Jo det ska jag säga er.jagr blivit drabbad av min MAN... Han ser ta mig fan på allt, när det gäller sport.. jag blir tokig! på riktigt.. det börjar med att det kliar (bokstavligt talat) i hela kroppen.. jag börjar gunga benen.. känner hur jag vänder o vrider på mig, väntar på att det ska bli reklam!! Det säger väl allt.. vem fan vill se reklam?? JAG.. numera! Försöker ta fjärren.. men icke.. han ska se ALLT.. alla kommentarer i pauser o efteråt.. Och då kan ni ju förstå hur jag känner mig nu i EM tider... Tog en promenad med Sting... men kände ändå inte  att kroppen fick nån ro... jajaja... maken går på toa.. jag ser min chans.. HA.. fjärren e min!  JAHA.. han var minsann snabb idag.. FAN!...  inte säger han ett enda ord heller.. det är ju FOTBOLL.. man får inte missa en sekund.. det kanske blir mål.. eller det sägs en kommentar som är sådär viktig ni vet.. *Suck*  Nähä... och som vanligt kan inte fru persson hålla tyst längre.. väser ur mig vad jag tycker.. o frågar vad han tänker att jag skulle spendera mina kvällar med nu när det är EM... Som ett dåsigt svar får jag.. " men älskling.. det är bara EM vart 4 år... jaha OCH!! det är ju VM där emellan.. och glöm inte Allsvenskan som är varje år.. o just det.. damallsvenskan är ju oxå rätt intressant.. o kanske knatteligan.. om den visas på tv...  Men inget svar när jag säger det... undrar om han hörde mig?? det är ju FOTBOLL på tv... men då får jag ett svar efter ett tag.. se det så här älskling.. EM är över på lördag.. tror jag!!!  Det var droppen.. jag går med en lätt fnysning.. för hur mkt energi jag än lägger på att kommentera, bli irriterad få krupp o andra påföljande sjukdomar.. så har jag ju trots allt gift mig med en fotbollsnörd!! Eller som det så fint heter supporter... men trots alla hans fel o brister.. o all denna sport.. så älskar jag ju honom.. men inte lika mkt just nu!!  =)

ja.. så då hamnade jag ju här framför datorn.. o för en gångs skull vet jag inte riktigt vad jag ska göra här.. så jag surfade runt lite.. hamnade på bloggtopppen.se... skummade lite.. o då fann jag den mest roande blogg jag vet...
Katrin schulman!! hon är ta mig fan den roligaste jag vet.. hon säger rakt ut vad hon tycker.. och ingen är för fin för att inte hamna i blåsväder.. om det passar henne den dan.... ME LIKE!!  sådär ja.... friden börjar sprida sig inom mig.. nu e jag lugn igen... Tack Katrin.... =)
Sängen kallar... finns en ny dag imorgon... EM på tv.. o då behövs ny styrka...

Mitt lilla liv i ett nötskal, tillsammans med en fotbollsnörd!!

Wiggo snutte!

Här kommer en bild på snutte.. i kort frissa..  visst är prinsen fiin.. =)





Helgen snart här..  imorgon kommer Rickard att gå ut o kolla på matcen med några vänner.. unnar honom det.. verklgien! han har inte gjort något på jättelänge.. =)  Och det passade så bra att Söta Thess ringde o frågade om vi ville äta god mat medhenne efter att hon slutat jobbet imorrn.. så jag o wiggo åker till kista o möter upp henne.. =)

Nu ska jag åka in till jobbet och fixa lie med saker inför helgen o annat inför nästa vecka..

Kramar i massor...


Utkast: Denna veckan ...

Denna veckan har jag bara känt mig lite "down".. egentligen vet jag inte varför.. men som jag sagt tidigare så har jag ju mina dagar.. men nu har det hållt i sig i några dagar..  Tror att det beror på att Rickard varit i väg sen i måndags.. han kom hem inatt.. o stack till jobbet igen i morse.. så jag har fortfarande inte sett honom knappt..  Kände verkligen i veckan att det var jobbigt att vara själv med Wiggo.. han pockar ju väldigt mkt på ens uppm. och i vanliga fall är man ju 2 om det... Det är tur att jag har syrran o hennes kille som hjälper mig grymt mkt.. med det mesta. Sen älskar Wiggo dom sjukt mkt.  Viktor e Wiggos "förste läsare" av alla hans böcker.. =))  Och syrran är en sån klippa på att roa den lilla mennen...  Tack tack snälla!!!

Flera st har frågat hur det går med mitt företag numera.. ja.. det går bra.. svårt att få till när maken är på jobb på annan ort. men det går. med hjälp av ovanstånde klippor..  Vill dock påminna alla, jag håller ju på med min modellbok, och ni som var intresserade men som inte bokat in er ännu, gör det.. kommer jobba med den fram till slutet av juli.. sen ska jag sammanställa den. Boka gärna in er flera åt gången.. bara trevligt.

Skulle egentligen behöva diska nu.. men jag vet inte om jag orkar.. shit vad jag blivit lat, när det gäller städningen här hemma... jag vill så gärna anställa nån som kan städa åt mig.. ni virrar väl på huvudet... men jag menar allvar.. Det hade underlättat sååå mkt i mitt liv just nu... Någon som vet någon bra??  =)

I mitt huvud snurrar många ämnen som jag skulle vilja ta upp.. men jag tror att jag håller det för mig själv.. ett tag till iallafall...

nähä... måste nog ta hand om porslinet i diskhon.. som håller på att välla över kanten.. =)


Inredningsparty

Igår var jag hos Thess på inredningsparty.. det var jättekul.. det fanns mkt fina grejor.. men mkt av det passar ju inte hemma hos mig.. =( många fina färger på alla saker.. men det blev några lotusblommor att ha ljus i o några fiiina krukor till köket.. Kommer förmodligen att köpa mer längre fram.. Tack Thess för att jag blev bjuden.. =)
Kom hem efteråt o granskade mitt hem, vbarför blir det aldrig så bra i verkligheten som i mina tankar.. när man ska "inreda".. ibland känns det som man bara slängt ihop sina grejor i ett rum.. *Suck* vill ha ett fint kök.. ett mysigt vardagsrum.. ett tufftt barnrum och ett coolt sovrum!! hjälp mig någon!!!!  =/

Idag är en stressig dag.. ska hjälpa en söt liten dam att tvätta.. (hon vill bara att jag ska göra det, o jag gillar att träffa henne) sen ska jag till arbetsförmedlingen för att skriva lite papper med dom o min praktikant. Sen är det hämtning på dagis, handling tvätta själv.. osv... Som vanligt gör jag ALLT i sista minuten.. varför???  Vi åker till småland imorgon direkt efter jobbet.. Vi ska vara i Rs föräldrars husvagn.. ska bli så mysigt. Vi ska äntligen göra något tillsammans.. =))

kanske ska börja med att hoppa in i duschen..

Ciao!

Lave min vän

... det går inte att svara i din blogg..
Det är lugnt att det inte blev något igår.. vi får ta det en annan gång.. =)   Kram

Begravningar och samboskap på prov

Sitter med syrran på msn... hon berättar att hennes stv "farfar" ligger på dödsbädden.. Jobbigt för dom alla.. skänker många tankar till familjen..  Hon börjar förbereda sig mentalt för begravning.. han är kopplad till respirator.. o den stängs antagligen av idag. Begravningar är nog det jobbigaste som finns.. jag kan börja gråta bara för att någon annan gör det.. hela sitsen är jobbig..  Tänker på dig syrran.. ring om du behöver prata!!
På gymnasiet hade jag en mkt nära vän, han blev påkörd av ett tåg.. inför alla sina klasskamrater.. det var nog det jobbigaste i hela mitt liv.. känner känslan dyka upp inom mig! Shit Magnus.. du berörde en hel skola.. tråkigt att folk inte fick lära känna dig som vi fick!  Jag fick växla ett par ord med dig bara en stund innan olyckan.. 
bara en månad efteråt, blev ytterligare en kompis till mig påkörd.. han cyklade utan ljuse.. fick ligga i respirator ett tag.. sen stängde dom av..  tuff period i mitt liv!!

nu släpper jag det tunga ämnet..

Syrran berättade oxå att hon ska flytta ihop med killen sin.. Viktor!!! vad glad jag blev! superglad!  jag gillar honom stark.. träffar honom oftare än syrran.. hahaha.. men det är för att jag anställt honom.. han är super duktig på att jobba och jag behöver aldrig jaga honom.. han sköter sig själv.. mee like!
men syrran säger att det är på "prov" jajajaj.... vaddå på prov??  flyttar man ihop så gör man.. *S* Och det sköna är att ha henne bara 15 mins gångväg härifrån...  =))
Jagä r iallafall glad för deras skull!

Nähä.. jobba lite kanske...
kramolocos...

RSS 2.0