Seeegt

Ja det är segt på bloggar fronten.. skulle kunna skriva huuuur mkt som helst.. men pallar inte blotta mig för er.. tyvärr.. Tanken är ju att man ska kunna skriva av sig i sin blogg.. men som någon annan sa i en annan blogg.. då får jag väl skriva av mig i en riktig dagbok... thats life!

Nya jobbet börjar på tisdag... men man skulle kunna tro att jag jobbar heltid redan nu.. är ju inne så mkt jag bara hinner o kan för att få inblick i hur det blir nästa vecka.. har sjukt mkt i morgon torsdag.. heldag i tyresö... 2 välkommstsamtal, lunch o utbildning resten av dagen..

Även nästa vecka börjar Wiggo heltid på dagis.. det känns i mitt hjärta att han ska vara där alla dagar i veckan o liiiite längre än tidigare.. men jag får ju lägga upp jobbet lite som jag vill.. så jag får väl jobbal ite hemma.. så lilleman kommer hem i lite vettig tid..

Är ingen kul person just nu.. så jag lämnar här.  idag är en sån dag.. ni vet.. som alla har nån gång.. =//

Ciao!!


Pengar rullar in som det ska, det går bra nu... *trallar*

Jaha.. hade en provsminkning med Anna som ska gifta sig, igår vid middagstid.. och med ungaro hundar sppringandes runt benne, så könde det som om vi aldrig skulle bli klara.. men jodå.. det blev vi ju såklart. Och det blev ett strålande resultat. Anna var super nöjd, Och hon nöjt härifrån med sin rosa lilla påse med diverse produkter... kul!!

Hektisk dag hade jag o Malin, då behövde lämna Wiggo i stan, åka o ta in hästarna o ge dom mat, och vidare till Donkan för lite mat, o vidare till Eslöv, dår ett gäng pigga tjejer väntade för lite mer hudvård o makeup.. allt på 2 timmars.. jajamensan.. vi hann minsann!!   *klappar mig själv på axeln.  =)
Efter vad som kanske kunde kännas eller låta som en evighet f(ast tiden rusade iväg för att vi hade så kul) blev vi då klara. Alla tjejerna var stört nöjda med sina resultat.. suoerkul!!

När vi satt i bilen, var Malin så nyfiken på vad försäljningen hamnade på.. o vi räknade lite lågt i huvudet, då alla papper var nerlagda i väskan.. det slutade på ca 9000 på hela dagen!! Vi höll på att tappa hakan.. jag som inte ens kände det som jobb... vi fnittrade glatt i bilen på vägen hem.. =)) 
Påvägen hem bestämdes att vi skulle tanka, då min bensinmätare stod på 4mil kvar att köra.. då både ja o Malin insåg att vi hade kört i från våra VISA kort.. o tro såklart att dom inte hade en Shell mack alls i lilla Eslöv.. (va?? har inte alla hålor en shellmack =/  ) Paniken grodde lite i oss... men tillslut fann malin sitt lilla etui.. o lyckan var gjort.. o vi kunde åter igen känna lycka över kvällen..

Snart ska jag åka in till stan igen, har en hårförlängning kl 9.. och efter det ska jag hämta min underbara lilleman, då han har sovit hos morfar inatt..

Ha en fantastisk dag mina vänner!

Gör inget någon, som du inte skulle uppskatta att någon gjorde mot dig...

CIAO!!!


Är i skåne nu!

Ja nu är jag i skåne, kommer bo ett par dagar hos min älskade Malin.
Kom ner till skåne igår o träffade pappa ett par timmar, Wiggo stannde hos pappa o jag körde o jobbade lite.

igår tog hårförlängningen på Pia 4 timmar!!! vi hade.. eller rättare sagt JAG hade gjort lite fel, så vi fick börja om från början.. *suck* men slutresultatet blev ju bra.. =) 
Körde sen direkt till Malin. hon hade maten klar till mig. Hon är bara för söt!!  satt o snackade som vanligt, bra länge.. o fick tvinga oss i säng kl 01.30. Jag fick sova på Fabians rum o det var härligt att få sova i en säng... vaknade dock kl 07!!!! Fabian har ju liksom lite fåglar i sitt rum, o dom brydde sig inte ett dugg över att jag v ille sova ut som var barnledig o allt!!  jaja.. det var bara at studsa upp.. =/
Idah har jag lite jobb framför mig, nu på förmiddagen blir det en hårförlängning. i eftermiddag en provning inför en bröllops makeup. o ikväll blir det både hudvårds o makeup klass!! Så japp.. har super mkt att göra idag, tur jag tar med mig min assistent Malin. haha..

Igår mådde nog inte Wiggo så bra, han bajsade 6 ggr på hela dagen, o rumpan såg inte kul ut!! Den var alldeles röd o uppsvullen. Försökte bada honom men han skrek ett sånt hjärtskärande skrik, att jag nästan började gråta. Han spände hela kroppen, för att sedan börja skaka av smärtan på skinkorna.. aj aj aj, vad det gjorde ont i mitt hjärta! Men sedan blev han lycklig.. han fick springa utan blöja i säkert 3 timmar.. =)  Efter 2 täta blöta pölar på golvet, så fick vi ta på han en blöja igen.. men då hade han inte lika ont.

Träffade föresten Ida med igår... kul att se dig vännen.. hoppas att det gick bra på VV o på tråningen.. ses i veckan...

Saknar min man.. o kommer inte träffa honom förräns på söndag kväll... men nu får han lite egentid, som han kan behöva.. han är ju så super, som tar W v arje gång jag har hudvårdsklasser,möten eller bara super mkt på jobbet.
En stor eloge till honom!!!  Hörde dock att han hade mkt på joobet, men nu behöver han inte ha dåligt samvete för att det blir sent på kontoret.  Älskar dig Rickard!!


JUST DET... jag fick min lokal i Tyresö... =) Så detä r bara för mig att sätta igång med förberedelser... så FORT jag kommit hem... =)

Nähä.. ska starta kaffekokaren, o försöka pyssla om min Malin lite nu på morgonen när hon vaknar,

Kram på er alla!!!

helgen framför mig..

Ja för vissa är det en lättnad att det är helg.. men inte för mig.. för sen jag bestämt mig för att byta jobb, så segar sig helgerna fram.. men jag har bara denna o en halv helg kvar att jobba.. innan nya jobbet.. så skönt at tänka så.

I helgen ska jag ut o promenera som vanligt med Synöve.. vi har hittat en fantastisk runda som vi svissar fram på. Hon har även med sig sin lilla Buddah.. men han tröttnar rätt snabbt.. tanken är att han ska jobba lite.. o dra upp henne för backar o så.. men han hamnar alltid på efterkälke.. söta söta Buddah!  =)

Ikväll är det VIPkväll i butiken som jag jobbar extra i.. var inne o kollade in vårnyheterna igår.. så sjukt mkt snyggt!!! jag vill ha!!!! men denna månaden är det stopp på inhandlingskontot. Det sparas pengar i den här familjen.. ska ut o resa till hösten.. =)  men men.. det fanns en del snyggt som jag bara MÅSTE ha.. tur att man jobbar där så att man kan lägga undan.. =)
Det som är så kul är ju att det inte finns så många plagg av varje.. så man springer inte precis på folk som går i samma klänning som jag.. tack för det!  =)

Igår var jag i Tyresö o kollade på lokal till mitt kontor.. Hittade ett råfrächt kontor!!  Vill verkigen ha det.. killen ska skicka en offert idag.. så jag hoppas att cheferna gillar det!!  ME LIKE!!  hade passat mig super bra iallaall... finns möjlighet till utökning o detä r ju min plan.. att vi ska uöka snabbt.. då vill man inte behöva byta lokal..
Nog om mitt..
Ska ta mig en liten tupplur...
natten hos M väntar.

Ciao!!

Lindha

Familjen från helvetet..

Förr några år sen gick jag i terapisamtal en gång i veckan. Pga allt som hände i min familj..
Det var en mkt klok kvinna jag träffade.. Hon sa något som jag haft med mig i mitt bagage i mitt fortsatta liv..
hon sa att ordet familj behöver inte nödvändigtvis vara av kött o blod. En familj, är någon som ställer upp o finns i vått o torrt.. som gläds åt framgångar o sörjer med en i motgångar.. men framför allt stöttar!! Hon sa.. att jag förmodligen hade en stor familj, om jag bara tittade mig omkring lite...  Det tog mig ett tag att egentligen förstå.. men så småningom insåg  jag vad det betydde.. o så är det ju.. min familj är mina vänner.. jag har systrar o bröder runt omkring mig.. det är ju NI... mina trogna vänner som finns här för mig!!  min man är ju såklart oxå en klippa.. och hans familj.. eller ja.. detä r ju min med numera.. =)  
Den såkallade blodsfamiljen, kan inte längre uppröra mig som den har kunnat o framför allt velat.. NI kommer inte åt mig mer.. jag vet var jag står här i livet, o det kan ni inte rubba på.. Tråkigt att ni inte kan gå vidare i era liv... jag är inte en person att bedömma vad ni ska göra med era liv.. Sorgligt att det aldrig kommer bli något av er..  Nu släpper jag er för gott, o hoppas att ni nångång kan göra det samma med mig.. låta mig vara o få leva det liv jag skapat mig, för här är det ingen slump att jag kommit dit jag är.. en medvetenhet att försöka lyckas, om dock i liten skala.. det har alltid varit en dröm.. o min dröm är sann.. ingen bubbla..

En dygn har jag ägnat min blodsfamilj, i tankar.. o nu känns det bra att släppa er för gott!!

Tack min älskade RIKTIGA familj..
mina underbara "systrar" och de andra två systrarna o pappa förstås
tänker inte nämna alla namn.. men ni vet vilka ni är ! ni ligger mig varmt om hjärtat.

T,snälla ta hand om dig nu!! Det är din tid nu... inte sen...  =)

men det finns en jag vill  lägga en extra tanke vid idag
Malin, jag finns här om du vill prata.. Celeste kommer till himlen idag, o det är jobbigt.. men hon har det bättre där, än att vara här hos oss o vara sjuk!! Vi fick fina 10 år med henne..

Mitt motto i livet är.. "behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad"
och det passar in som avslut idag!

Ta hand om Er!!

Ciao!!

RSS 2.0