inte nu IGEN!!

har varit fri ett tag.. trodde att det skulle förbli så.. men nope.. den kom tillbaka.. min feber alltså.. Det började med att jag började känna mig lite dåsig på jobbet.. krypa lite i benen.. men som vanlig avfärdade jag det med att  jagförmodligen bara var trött. Hämtade Wiggo lite tidigare då dom hade APT på dagis. Och om inte min kropps spökeri skulle vara nog så var W en riktig pain in the as! JO man får visst kalla sina barn det i bland.. i allafall i min värld. Han bara gnällde o gnällde.. inget hjälpte.. försökte med allt.. film.. kex.. saft.. macka.. russin. ja you name it.. men icke.. o jag som bara skulle vila en "liten" stund på soffan.. eftersom jag skulle iväg på utbildning några timmar senare.. Stoppade i mig ett par panodil.. klädde mig och var strax utanför dörren.. med mina ASsnygga nya högklackat by the way!  =) Jag var på topp.. åkte iväg.. förberedde inför kvällen.. alla kom o vi hade super trevligt.. o Lindha tryckte bara ner det som skulle komma ske.. FEBERN! Kroppen min håller på att kapitulera.. JAGVET  det.. men ändå tar jag det inte lugnt.. vad är det för fel på mig?? kröp till sängs i mysoverall o med en temp på 40grader...
Men sen då.. jo idag är den borta.. o lilla jag studsade upp o gjorde mig i ordning för jobb.. njaa.. studsa är väl en överdrift.. men upp kom jag.. o på väg till jobb!!  Och idag kom jag på att jag nog e lite skidsofren (stavas det så).. pratar om mig själv som i 3e person.. *S*  Och det känns så ibland.. det finns en arbetsnarkoman o penga galen kvinna i min kropp.. när flyttade hon in?? för den andra kvinnan/tjejen/flickan.. vill bara krypa till kojs o tycka synd om sig själv.. konstigt det där..

På våran utbildning pratade Ylva Stocki om att värdesätta sin dag som om den vore den sista.. o ja!! jag försöker.. tro mig! Jag tänker.. jag jobbar nu... kan ta det lugnt o njuta sen... pay now and play later...
nähä... jobbet kallar!!

Mammagruppen

Förr ett tag sen hörde Jessica från mammagruppen av sig.. dom ville träffas.. vi har försökt göra det sen barnen var 1år.. men vi har inte fått till det så bra.. så jag trodde i mitt stilla sinne att det skulle bli likadant denna gången. Men nope.. vi lyckades ses idag.. En har fått en bebis till, Sixten.. föddes för en vecka sen, o en är gravid i 20onde veckan.. o tvärtemot vad jag trodde.. så blev jagi inte alls sugen på en bebis till. Sixten var urgullig på alla sätt o hans bror Carl e ju oxå super.. men nää.. inget bebis sug i närheten av mig faktiskt! Kändes nästan som när man skulle åka o kolla på hundvalpar när man var yngre.. man var tvungen att stålsätta sig.. Ska BARA TITTA.. inte köpa.. Så kände jag när jag körde o hämtade den lilla familjen Anna, Carl o Sixten.. inte bli sugen Lindha.. bara titta.. =)).. Men faktiskt.. inget sug alls o det känns bra.. Som om det skulle vara en katastrof om man var sugen på ett barn till.. man är ju trots allt 31,, man får längta efter mer barn har jag hört.. men än så länge finns det inte med på mina livsplaner..



En underbar son med sommarröda kinder!!

Varför??

Detä r en fråga jag ställt mig många ggr.. jag är en person som ofta hamnar framför datorn o bara slö tittar, men oftast fastnar jag vid olika bloggar. Man tittar i en blogg.. ser en kommentar o slussas vidare ut i cyberrymden. Kul ibland men oftast upptäcker jag hur folk kan vara så grymt elaka mot varandra. Varför läser man någons blogg dag ut o dag in.. o retar sig på den. Skriver en massa elaka saker, och trots föraktet fortsätter att läsa!! Om det vore så att jagi nte trivdes med en viss person o dennes liv, då skulle jag väl inte uppdatera mig om dennes liv.. men det är ju klart.. jag kan ju bara svara för mig själv. Men till saken hör, att mobbningen nästan är värre nu än den var när man var yngre.. Jag kan nästan tacka mina föredetta mobbare.. dom satte fram snubbelben på en.. låste in en på toa.. spolade ner ens saker.. osv.. men då var det rakt på sak!! Visserligen uppmuntrar jag ju förstås inte mobbning.. men då var det inte alls så anonymt som det är idag.. Tycker det är så sjukt läskigt att man håller på som man gör.
När jag var yngre trodde jag att det skulle hjälpa att bara gå vidare.. bli äldre.. slippa träffa mobbarna osv... men jag tycker nästan att det är värre som vuxen.. för nu är det inte längre person angrepp.. nu ger sig folk på ens barn oxå!!!
vaa?? är det inte förskräkligt?? "stackars ditt barn som har dig som förälder.. osv" ja ni vet säkert vad jag menar... Hur illa jag än tycker om en person, och då tillhör det att jag inte längre lägger ner hela min själ på andra som jag gjort förut.. men som sagt hur illa jag än tycker om den personen, så skulle jag aldrig dra in deras barn i det! Dennes barn anser ju att det inte finns någon bättre mamma/pappa än deras egen i hela världen.. ska man ta det irån ett barn??
NU är det inte så att någon nånsin har sagt något sånt till mig(förutom en så kallad syster till mig, men det hör inte hit och hon finns inte i mitt liv) så det handlar inte om mig.. men jag lider med personer jag aldrig träffat, som måste försvara sig mot idioter som inte har annat för sig än att hoppa runt på olika bloggar o prata strunt!!!

Nu ska jag sätta mig ner o måla lite med min febersjuka son...

Dagens od:
"Behandla alltid andra så som du själv skulle vilja bli behandlad" 

Dålig på...

att uppdatera min blogg just nu.. jag har sån ide´torka.. men egentligen har man ju mkt i sitt huvud.. men numera har jag svårt att få ner det till skrift..  =(

Igår var syster o Viktor med hund på besök.. alltid kul när alla 3 kommer.. jag gjorde äppelkaka med vaniljsås som avnjöts av alla utom min man.. han gillar inte sånt kladd.. men det gjorde ju inget.. vi fick ju mer då..hahaha
Wiggo blir ju som vanligt aslycklig när syrran kommer.. men igår var det bara Viktor som gällde..  =) han e för söt lilleman. Viktooor springer han runt o säger.. =)

Ilördags var vi på kalas hos Melvin, Wiggo var så glad över att Melvin ville leka med honom så han pratade bara om honom hela vägen hem sen.. tänk att så lite kan göra så mkt för de små liven.. Melvin har nog tyckt att W varit lite för liten för hans lekar.. men i lördags då var han en igänget.. så kul att se dom! Vi fick god mat o mkt annat gott! vi hade så trevligt, att man knappt ville hem. Hoppas att vi kan göra om det snart..

Igår kväll började "i ditt ansikte" (hette den så?) med Magnus Betnér, shit vad jag diggar den snubben.. jag o Rickard låg i sängen o asgarvade så att tårarna sprutade. Tänk att det kan finnas så mkt skit i hans huvud. hahaha... sen somnade jag gott.. med ett leende på läpparna...

som sagt.. inte mkt vettigt i den här bloggen idag.. men men.. skit samma! uppdaterat blev det...

Tina.. jag hoppas att din pappa mår bättre snart.. ring om du behöver prata!!

peace!!



Möte..

varit på möte idag... känns som om det kan lösa sig med allt... alla funderingar man haft om ditten o datten.. men nu känns det som om det kan bli riktigt bra.. magkänslan säger att jag kommer få frid i kroppen om bara ett litet tag..
men man vet aldrig.. o jag har lärt mig att inte ta ut något i förskott.. jag avvaktar.. men förbereder mig...
mer får ni inte veta...

RSS 2.0