Irritation

Ja idag är jag lite smått irriterad. På kunder... vad är det som får dom att tro att man kan strunta i att avboka en tid hos mig??
Om Ni bokat en tid hos en frisör eller en massör, eller vad som helst.. struntar ni i det oxå? Detta är mitt jobb, o jag skulle gärna se att ni tog det på största allvar, precis som jag gör! Och det som är värre är att det faktiskt är en vän till mig.. Hur tänker du?  Detär dessutom inte första gången utan andra.. så nu får det vara.  Jag skickade ett mess o frågade vart du tog vägen.. då får jag ett tillbaka.. "kan inte.. kram" vaaa??? är detta ett skämt?? när jag sedan ringer upp så säger du att " ja det kom annat emellan".. jag orkade inte ens orda om det... men schyssta vänner man har... Nog om det!!!

I lördags var vi barnlediga, då vi åkte på 40 års fest till Degefors. Vi hade otroligt trevligt o man kom i säng sent. Men det var det värt. Men så fort man vaknade ville jag bara slänga mig i bilen o hämta lilleman... Han var ju hos Rickards moster Gun.. som han kallar "mommo"... så numera är hon "plast mormor" då Wiggo inte har någon..
Tidigt tidigt flög Rickard till Umeå för att gå på möte över dagen,men kommer hem igen ikväll. Känns konstigt nu när han far över hela sverige.. men det är kul för honom.. han trivs verkligen.. o jag unnar honom verkligen detta!!
Jag har 5 nätter denna veckan med start inatt. Tar det faktiskt med ro.. tror att jag börjar komma in i det mentalt nu.  I morgon kväll ska jag ha en telefonintervju med en tjej som jag sååå gärna skulle vilja ha som syster kollega i MK. HOn är så mysig som person o jag skulle gärna ha ett närmre samarbete med henne.. vi får se hur det går, men jag tycker att det passar henne som handen i handsken!!
nähä.. en liten stunds vila innan yrvädret skall hämtas på dagis.. =)

Ha en underbar måndag o en fortsatt trevlig vecka...
kram
image6

Ny vecka.. nya möjligheter..

Ja då var det tisdag o min lediga dag har bara sprungit iväg.. Wiggo har varit hemma.. det är ju hans lediga dag oxå. Så som alla vet vid det här laget så är han ju ett busfrö o mamma hinner inte med ett jota här hemma.. Men det är värt lite skit i hörnen för att få uppleva alla Wiggos äventyr. För det känns så, alla hans dagar är äventyr han går på upptäcktsfärd. om det inte är inne typ i mammas klädkammare så kan det var inne på badrummet. eller kanske i busken utanför porten.. ja han hittar på den där lilla krabaten. =) O jag är priviligerad att få vara med om det..

Igår var jag i Gävle på utbildning, man blir så peppad varje gång.. har man haft en dålig vecka så sprudlar man av energi o ideér när man går därifrån. På måndag ska vi ha julklappskväll, o det ska bli så kul. Vi kommer ha hela vårt sortiment på plats. Och vi kommer vara många konsulter som samarbetar. Så det bli gott om folk.. kul kul!!

Om nån kvart ska jag iväg och ha en hudvårdskurs o efter det ska jag på möte. Så det rullar på..
I morgon kommer en tjej hem till oss, som jag ska göra en hårförlängning på, o hon sa att om det blir bra så hade hon många kompisar som står på tur...  Och självklart blir det ju bra.. hihi.. Så lite mer jobb.. det är ju bra.. =)
 nähä.. då är det bara att plocka på sig kavajen o leendet o studsa iväg...

Tjingeling

En mkt trött Lindha

Har jobbat inatt. Det är verklgien inte kul att gå till jobbet numera. Någon där ute som kan erbjuda mig ett nytt? Vi har kommit fram till i vårt "familjeråd" , att jag ska fortsätta året ut.. sen ska jag söka nytt jobb... Tror det är bäst för hela familjen. jagä r ju jämt trött o sover knappt hemma. Idag väkte maken mig 16.00.. och ändå känner jag att jag är pissetrött!!!  jag vill ju vara pigg o glad.. men min ork är som bortblåst!!

I för middags var jag tvungen att åka in till bilfirman. För ca 2 månader sen köpte vi en ny bil.. Eller en ny/begagnad. det visade sig att den hade en gammal parkeringsskada.. som inte var vid gjord som bilfirman sa att den skulle vara. Så vi fick lämna in den för att fixa till det... Då fick vi en lånebil sålänge.. Bilfirman ringde igår.. berättade att verkstan hade fixat något heeeelt annat än våran parkeringskada.. så den skulle tillbaka till verkstaden igen!!  De skulle innebära för oss att vi måste byta lånebil, då inte denna har vinterdäck.. (suck). Så för att få en poäng med det hela... så fick jag åka in o byta bil... MEN... det visar sig att det inte var en combi som vi blivit lovade... sååå... nästa vecka ska jag byta igen.. till en combi för att ha den ytterligare en vecka till!!! Snacka om kompliserad parkeringsskada!! Vi har inte haft vår egen bil mer än 2 veckor!! 

Idag eller rättare sagt ikväll tog jag mig en liten stund för mig själv.. la mig i ett hett bad, lade en mask i ansiktet, skrubbade kroppen.. o passade på att färga håret.. snacka om att det behövdes. jag hade egentligen bestämt mig för att inte färga det svart nå mer.. men nu tröttnade jag på min trista utväxt.. en annan har ju blivit gråhårig!!!  men säg det inte till nån... tanken var att jag skulle försöka färga in lite mörkbrunt i stället.. men eftersom jag hade färg hemma o håret såg ut som på ett troll.. så fick det bli svart än en gång.. men jag gillar det verkligen... blev mkt nöjd..igen!
Jaha.. då var det bara en timme kvar tills avfärd till jobbet.. så jag får passa på att ut o pussa lite på maken innan jag går ut med hunden o sedan in till söder...

Älskade Maja!

Ja idag opereras Maja...  Söta lilla underbara Maja..  Vi tänker mkt på familjen Zippert idag. Dom har gått igenom så himla mkt tillsammans nu, o Maja är inte ens 1år än. Men äntligen får hon sin operation. Som sagt ni finns i våra tankar.. =)
 
Idag har Wiggo varit hemma från dagis, han är ju ledig en dag i veckan. O vilken dag dessutom. Han har nog verkligen varit på det bästa humör som finns. Vilket busfrö.. =) Medans jag har städat har han röjt upp igen.. o medans jag bytte gardiner så hängde han bokstavligt talat i gardinen.. men det gick verkligen inte att vara arg på honom.. han har varit så go idag. O trots allt detta så har jag hunnit med mkt.. eller rättare sagt vi... JAg dammsuga o Wiggo torkade golvet med en disktrasa.. hahahaa...

Det blev pannkakor till lunch... tror bestämt att det är lillemans favorit.. han åt som en häst.. =)  Det har varit kanon fint väder.. så vi har varit ute en runda med Sting och vi var en snabbis på lekparken.. men det var lite för kallt för W.. han ville in.. men vi hade lika mysigt inne. Så underbart att få en hel dag med honom idag.. det behövde jag verkligen.. Lite kvalitetstid som heter duga. Det ger en nya krafter igen.. o det kan behövas inför helgen.. har 63 timmar arbete framför mig... men just nu känns det, lätt som en plätt!  Tack mitt älskade barn för den styrka du ger mig!!!
Vi hade verkligen fullt upp idag... så lilleman var trött o sov 2.5 timmar!! det ni.. haha..

  Wiggo hjälper mamma att diska

Räkningar

Ja egentligen undrar jag varför man jobbar... alla pengar går till räkningar. I(dag trillade en fin lite räkning ner från comhem.. både bredbandet o tvn.. på 1000 jävla spänn... vaa??? det är ju inte klokt!! för att sitta lite vid datorn o glo lite på tv?? 12000 riksdaler om året!!! Ja, jag blir snart rubbad i huvudet. För 10 år sen hade man sin mobilräkning, hyran o elen.. det var vad man hade i räkningar.. vad har hänt på dessa 10åren??? Vi har sjukt mkt räkningar varje månad... o det gnager verkligen inombords.. jag vill kunna njuta av mina hårt förvärvda pengar... men icke... räkningar räkningar...  jag har ett kontroll behov som inte är av denna värld, när det gäller pengar. Jag räknar o räknar.. skriver budgetar osv... men som jag sagt tidigare.. jag är sjuk i huvudet.. jag har haft sånna kraftiga problem med pengar tidigare i mitt liv och är så rädd för att trilla dit igen. Visserligen var inte ens 1/3 av dessa problem som jag själv orsakat.. men men.. det är en annan historia!!

Jag känner mig så bitter just nu... jobbet är inte kul, pangar är inte kul... det enda som lyser upp är min kära familj.. att hämta sonen på dagis o se honom lysa som en gatulykta av att se sin mamma. att få den efterlängtade kramen o pussen av maken när han stiger in genom dörren.. det gör min dag!!

Varför ska livet vara så här tufft, just nu?? Jag vill ju njuta.. inte stressa ihjäl mig.. mitt inre är ett enda stort kaos o virrvarv.. 

*stanna, jag vill hoppa av denna karusell*


Ett nytt försök..

Skrev ett långt inläggg om mig o min familj.. men det försvann o nu orkar jag inte  göra om det.. Ni får helt enkelt lista ut vem vad o när själva..

Idag kom ett brev på posten, visste att det itne skulle vara ett kul brev. det var från jobbet.. då jag sökt kontoret i flera dagar, så anade jag att det skulle komma ett brev. Anledningen att jag sökt dem är att jag skulle vilja veta om jag fått godkänd semester eller inte på julafton, o juldan. Och nu kom beskedet... INTE godkänd... jag blir tokig. Hela familjen åker till småland.. men inte lilla jag.. det blir jobba för min del. Oeftersom jag jobbar på nätterna.. så får jag sitta själv på självaste julaftonsdagen,,, kul!! 
Cheferna bryr sig ju inte.. för kontoret är ju stängt då.. o inga röda dagar jobbar man ju förstås... Dom kan ta sig i ibrasan.. är sååå trött på dem.. det har bara varit besvär sen jag kom tillbaka från min föräldraledighet.. inget tillmötesgående alls. Jag har länge trott att dom motarbetat mig.. men nu är jag helt SÄKER på det oxå.  Det där jobbet tar musten ur mig.. jag är jämt trött o hängig o livet känns trist. Tur att man har sin älskade familj som stöttar en.. vad skulle jag annars göra.. *suck*

Trevlig inlednig på min nya blogg.. håll till godo!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0