Sommarfest

Idag är det sommarfest på jobbet.. eller rättare sagt stor picknick.. det ska bli kul att träffa alla som jobba med oss. det är man ju itne bortskämd med.
Idag har jag varit på välkomstsamtal i liljeholmen, och resten av dagen har det varit mkt schemaläggning inför helgen o nästa vecka. Inte det roligaste kanske.. men det måste ju göras.. =)

Igår var det gårdsfest på Ws dagis... alla barnen sjöng fina sånger o det var så mydigt och varm. mkt lyckad kväll faktiskt. Fick dock inte pratat med alla som jag hade planerat.. men det kommer fler ggr.

Imorgon kommer våra matrumsstolar som vi beställde fötrra veckan.. det gick sjukt snabbt.. blir så superfint när dom kommit på plats. Planerna i vardagsrummet nu är att byta klädsel på soffan,fötöljen o pallen... de andra börjar ju bli lite slitet.

Nähä.. Lilleman har röjt loss på sitt rum.. så jag tänkte plocka lite med det!

Ha det underbart mina vänner...

Pöss

ÄNTLIGEN!

ja äntligen är vår dator frisk igen.. vilket strul!  men men.. en annan gång kanske jag berättar allt det.. men inte idag.
Idagä r jag på toppen humör.. egentligen vet jag inte varför.. har mensvärk så att jag skulle kunna kravera.. men det stör mig inte idag!! kan det vara det fina vädret?? eller att det ska bli kul att gå på gårdsfest på Wiggos dagis idag?? ja, kanske.. det finns en del föräldrar som jag skulle vilja lära känna.. o det är ju ett ypperligt tillfälle att göra det idag!
Häromdagen kom en av mammorna fram till mig o började prata... och henne har jag länge velat prata med.. så det var kul. Hennes son är det sötaste jag vet.. efter W förstås.. =)  och hon sa det samm om W.. gud vad kul!  hon berättade att hon o hennes vänninna hade en barnklädes sida på nätet.. o jag blev tillfrågade om inte Wiggo kunde vara lite modell för dom köäderna.. kul!!!  vi ska prata mer om det en annan gång. vi pratade utanför dagis i över 1.5 timme.. hehe.. planerade att vi skulle ses lite om helgerna o låta killarna leka lite.. så himla kul, då killarna leker så bra ihop!!
 pÅ jobbet går det bra.. mitt kontor e snart klart.. ska bli skönt att köra till mitt eget kontor om dagarna, för som det ser ut nu åker jag till dom andra lokalkontoren o sitter där, då min dator inte blivit inkopplad än.. men det sker snaaart..
Rickard har varit i göteborg ett par dagar.. skönt att vara lite bara jag o W.. men vi saknade honom mkt.. Wiggo ville ringa flera ggr om dan.. hahaha... han gick runt o kallade på pappa hela tiden..
Denna veckan har W annars varit mkt med min syster... dom går såå fint i hop.. Wiggo älskar verkligen henne.. igår sa han nämligen.. älska Ika...  hihi... söta!  har glömt att ringa o berätta det för dig syster... men nu vet du!  =))

I morgon har vi stooor pickning inne på östermalm med jobbet.. alla medarbetare med familjer... kan bli mkt skojsigt!  Återkommer om det senare..
och på lördag är jag medbjuden till en grillfest i hagaparken med Carro på jobbet.. så kul att vi börjat umgås!! Vi ska försöka ses sen.. min familj o hon o sambon..

nähä.. iväg o jobba lite kanske..Har ett vårdsamtal inbokat med en biståndsbedömmare o en brukare i dag.. hoppas att hon får mer vårdtid, skulle hon behöva.. komma ut lite o så.

Ha en fantastisk dag mina söta vänner!!

PEACE!!

Idag åker jag till skåne..

Ska bli sååå skönt att äntligen träffa dig Malin.. saknar dig sjukt mkt. Därför kör jag redan ikväll.. så att vi får en extra dag tillsammans.

Idag fixade jag det sista ,med ekonomin till Kommunen som jag skulle fixa för april månad.. och jag FIXADE DET.. helt själv.. är så förbaskat nöjd över det. Då jag aldrig gjort det tidigare.. visserligen blev det något extra samtal till dom  för att checka av vad dom ville ha för underlag.. men men.. det hör inte hit.. hahaha.. *klappar mig själv på axeln* Ännu en grej som jag kan lägga till på min "to do list".. för att lära mig nya jobbet.. eller kan man fortfarande kalla det "det nya jobbet"..??

Wiggo är förkyld igen.. jag undrar vad det är med hans immunförsvar.. eller är alla barn sånna??   Lave.. du som jobbar på dagis.. du kan väl svara på det.. =))

Ihelgen pratade jag o Ida o Melissa om att kanske åka utomlands till hösten.. ooohh.. skulle verklgien vilja det!! Hoppas att det blir av.. =)

Nähä.. nu måste jag rusa.. ska ha ett välkomstsamtal med en ny kund på jobbet..

ha det bäst!!

Är på jobb

japp sitter på jobbet.. just nu väntar jag på att det ska sluta tuta upptaget hos en brukare.. så att jag får tag i dem.
Helgen harv varit helt fantastisk. Ida o Melissa kom upp från skåne.. o det var så trevligt att ha dem här.. dom åkte dessvärre hem i dag. I skrivande stund sitter dom nog i bilen hem.

På fredag är det jag som kommer ner till Hässleholm, ska fixa min söta Malin till Annas bröllop, o Anna oxå. Tanklen var att jag inte skulle jobba något mer den helgen, men hade ett par hårkunder som ringde o ville ha sitt hår fixade.. o då vill man ju inte säga nej. Fick även en makeup inför en student i juni, som jag ska provgöra i helgen, Så det blev en del jobb iallafall. men men..  ska träffa Ida på lördagkväll, om hon får ledigt från jobbet.. då blir det nog en grillfest på kvällen, men en mkt lugn kväöll då jag måste köra till skåne på söndag.

Som vanligthar jag inget att delge er om livet.. men tankar finns o mkt grubbel.. men.. jag mår hyffsat bra iallafall.. =)

paece!

RSS 2.0