Hockey is not NOT the shid!!

Är så förbannat trött på idrottsnörden som bor i min man.. hade jag inte vetat eller trott bättre hade jag gjort en exercist cermoni över honom!!!  men eftersom jag inte tror på sånt så kan man ju inte göra det. Och för tillfälletä r det ju nu hockey för hela slanten. jag är sååå trött på det att jag skulle vilja/kunna kräkas på det!! Och nu när vi är hos svärföräldrarna kan jag ju inte precis sätta mig vid en annan tv.. föär dom har ingen!! Konstigt att man blir rastlös.. NOPE!!  och om inte Hockey vore en stor grej.. så är det ju vintersporterna nu.. på dagarna.. så då sitter han ju där hela dagen oxå!!
Jag blir tokig?? kan man vara gift med någon i omgångar?? Typ emellan alla sportevenemang?? men detä r ju klart.. då hade vi ju inte varit gifta något.. för dom är inte dumma när dom bestämmer dessa olika perioder.. för är det inte allsvenskan, så är det friidrott.. eller vintersporter.. o sen hockey.. o fråga mig inte vilken ordning allt går i .. Så man är än en gång änka.. inför dessa arrangemang!!! Och vore det inte nog att se det live på tv.. så ska det nästan ses på repriserna.. o analyseras på tvsporten oxå!!  Rädda mig någon!!!!

Ikväll har jag o Wiggo bakat negerbollar... han tyckte det var superkul.. om det inte vore för att han blev så kladdig heeela tiden.. o eftersom han inte gillar det.. så tvättade han sig ett antal gånger.. fast att själva bakningen bara tog 20 min.. haha..

Nähä.. nu ska kampen "att lägga lilleman i tid för en gångs skull" börja.. 

ha det bäst..

Kram L

Julen är över...

ja om man får lov att säga så, så tycker jag att det är mkt skönt att det är över. Detta året hann jag inte få någon julkänsla alls.. så julafton var inte alls som jag tänkt mig. Det var självklart kul att se att Wiggo uppskattade varenda en av sina grejor som han fick. Snacka om att vara väluppfostrad. Han tackade för allt.. heeela tiden.. Så kul att se honom så glad. Jag har även hunnit vara sjuk en sväng här nu med.. Kraftig huvudvärk o kräkkväljningar. Så jag har i stort sett sovit bort ett par tre dagar.. =( <vi skulle egentlgien åkt till våra vänner i Växjö, nu när vi är här nere ändå.. men så blev ju inte fallet då jag varit kass.
Idag är det svinkallt här i småland.. 7 minus grader.. men solen skiner, så vi måste gå ut med lilleman så att han får frisk luft.. Kan nog bli riktigt skönt att få röra lite på sig..

Igår vägde jag mig.. nu har jag gått upp 6 kilo sen graviditeten började.. är inte helt nöjd över det, men förra grav hade jag gått upp mer än 10 kilo vid samma tidpunkt. Så lite nöjd får man väl vara.. =// Svårt det där.. jag avskyr verklgien det här med vikten.. att jag måste fokusera så mkt på det.. men men .. så n är jag.. *suck*

nähä.. nu ska jag äta lite frukost med familjen..

trevligt fortsättning allesammans!

Kram

Stolt!!

ja idag är jag så himla stolt över min personal. jag valde att gå in o jobba idag, för att inte lämna så mkt till dom att göra inför julen. det är ju som mest hektiskt dessa 2 dagar innan jul. Då alla ska ha handlat o fixat innan julen stundar. Kommer ut till Tyresö.. o inser att jag bara behöver göra en enda sak idag.. rulla håret på min favorit tant.. sen är det lugnt.. för då har J gjort allt.. eller har iallafall stenkoll på läget fram till den 2jan! Mäkta inponerad faktiskt!
Så egentligen är det nu bara lite små grejor att göra, för att underlätta inför min återkomst den 2 jan.
Sen ska jag snabbstäda bilen, har min man uppmanat mig till.. =)

Tvättade bilen igår.. eftersom vi skulle sätta på takboxen igår, så var det ju bäst att tvätta bilen innan. Jag valde en tvättomat. Det gör jag inte annars, vi tvättar alltid den för hand. men det var så kallt, så det blev en automat istället. Bilen blev ju visserligen jätteren, MEN.. o då menar jag ett STORT MEN... borstarna som var rätt starka, har på något sätt dragit med sig skyddet för bromsljuset (det som sitter uppe i fönstert på bakrutan). Så nu har vi inget såt.. och HUR lätt är det att få tag i 23dec!!?? och det är ju dessutom röda dagar här nu det närmaste.. så jag vet inte hur vi ska fixa det.. men vi får ju köra utan iallafall.. *Suck*

Igår såg jag att jag fått en kommentar av min minsta syster.. här på min blogg.. visste inte att hon läste här.. men det var förstås jättekul!!  Det tråkiga med hene o mig är nog att vi inte har så mkt kontakt.. Hon bor i trelleborg, o lever ju sitt liv.. o jag har ju mitt liv här uppe.. 65 mil från henne. Ibland hade jag önskat att vi kunde ringa till varandra ibland, så som hon o min andra syster kan göra. men det är visserligen bara 2 år mellan dom o 11 mellan mig o minstingen. Dom har dessutom växt upp tillsammans o är bra tighta. Jag avundas verkligen dem..  Som många antagligen vet så har jag en bunke syskon(men finns bara 2 att räkna med, minstingen o Ika förstås) och ibland kan jag tänka, att det vore kul att ha någon kontakt med dem, men det är oftast på mina buttra dagar jag känner så.. för mig betyder faktiskt bara Ika o Tina(minstingen) något.. jag glömmer ofta att säga det till dem.. men så är fallet. Älskar er båda!!

nähä.. åter till det "lilla" jobb jag kan åstadkomma idag..

kramar i massor.. och ni som ska ut på julvägarna.. kör försiktigt.. det varnas för halka!!!



Julen...

NU är det inte många dagar kvar till julafton.. men det där med julstämning har inte ens börjat infinna sig hos mig/oss. Vi flyttade ju som jag tidigare nämt, tillbaka till vår egen lya för inte alls så längesen.. o den andra lägenheten blev jag färdig städad med igår.  Känns skönt att äntligen koncentrera sig  på ETT enda boende. Men trist att vi inte hunnit pynta ett endaste dugg.. men vi åker ju till småland imorrn.. o kommer inte hem förrän den 1jan.. då känns det ganska meninslöst att pynta för grannarnas skull. men mitt kontor är ju liiite pyntat.. haha.. någon julblomma o så.. =)

Idag ska jag fixa håret på Ellinor.. så egentligen borde jag köra in till stan o köpa det där löshåret.. typ snart.. annars lär det bli bra mkt stressigare än jag hade planerat. Efter det ska bilen tvättas.. för att sedan sättas på takboxen.. ja o just det. .tvätta ska jag oxå göra.. alla dessa måsten!! Varför väntar jag alltid till sista minuten innan jag gör något!!?? att jag aldrig lär mig.. hahaha

Men just nu i skriviande stund.. är det mkt rofyllt.. men detä r som man brukar säga.. lugnet före stormen... tror jag..

Tråkig blogg.. men va fasiken.. jag uppdasterae lite iallfall.. =))

Om jagi nte bloggar över jul o nyår.. så får ni ha en fantastisk jul.. o ett riktigt gott nytt år!!

Kram kram

bilen..

I ett par veckor nu har det "plingat" upp en ruta i displayen på bilen, att det snart var dax för service... jaja.. det stod om 226 dagar är det dax för service.. iallafall var det det jag såg. men det stod ju även, om 600km ELLER om 226 dagar är det dax för service.. Jag blev rätt chockad när det blinkade frenetiskt i går.  SERVICE NOW!! till o med med 2 utropstecken! Jag blev ju såklart nervös, ringde verkstaden direkt, mest ville jag ju höra.. " det är lugnt, du kan köra en heeel del till innan service".. men icke.. kille blev nervös o sa.. men står det så.. så måste du ju bara in med bilen.. typ NU!. Jaha.. så det var ju bara att boka en tid på deras verkstad... men efter 5 minuter förstår jag varför han ville att det skulle ske NU.. o inte om en stund.. för att verkstaden ville råna mig NU o inte sedan... shit alltså! jag trodde att det var 1 april!!  för efter en stunds  samtal med killen som var mkt trevlig förstås, så sa han "ja o nu ska du få ett kostnadsförslag".. jag tänkte.. shit det var ju bra.. annars brukar man få veta när man hämtar bilen... men plötsligt var killen inte särskilt trevlig.. han ville ha närmare 8000 spänn!!!  "vi byter oljabla bla bla bla....." mig tappade han på vägen.. för jag såg bar dom där 8000kr som vi skulle slänga på vår bil.  ....."så du förstår, det är ju en stor service"... jag bara.."jaja, det får jag hoppas.. för dom pengarna" tiden blev bokad. .för jag kom mig inte för att säga något annat..

Ringde min man... berättade att jag minsann tagit ett eget beslut, att ringa verkstaden o boka service.. han blev ju såklart stolt över sin fru.. som oftast dumpar över sånna här saker på sin man...  men han var inte så mäkta imponerad längre när han insåg vad det skulle kosta... han sa "du.. jag ringer dig om några minuter..."  o sen la han på..  Frun, jag då.. satt o väntade på återsamtalet, kändes som en timme.. men var bara 2 minuter... "du.. ring till dom i Solna.. dom är nog billigare"... Jag ringer upp dem.. får en chock till!!.. inte pga priset.. eller jooo.. lite.. för dom var mindre än hälften så dyra som dom andra!!! o dom gjorde mkt mer med vår bil!!! chocken var nog för att som jag berättade tidigare.. den första verkstaden ville verkligen råna mig!!!!!  Kontentan av allt är dessutom att verkstad nr 1 ansåg att det var bråååååtttom att lämna in bilen på service.. medans verkstad 2 skrattade åt det.. självklart kan du vänta till i början av januari.. som jag redan tagit upp med verkstad 1...
Så kalaset slutade på/kommer sluta på 3600kr... lite humanare va??!!!

NU är då frågan.. kommer min man någonsin låta mig ta egna beslt nån mer gång????

Ciao!!


flytt tillbaka...

NU börjar resan tillbaka.. till vår egna lägenhet.. vi flyttade liiite grejor i går.. mest sånt som behövdes över dagen idag.. VI SOV I VÅR EGEN SÄNG INATT!!  kunde ju inte bli bättre.. eller jooo... Vi flyttade ju inte Wiggos säng.. vi tänkte att det skulle bli mysigt om han som hos oss.. men det blev allt annat än mysigt.. han är som en propelle på en stor båt.. han flänger runt i sängen.. o sparkas det kan han oxå! till slut blev jag så less att jag flyttade ut till soffan..VÅR EGEN SOFFA!!  =)  den sista timmen sov jag nog bättre än på hela natten.. Så skönt att vara tillbaka!!
Visserligen har jag ju en heeel del att göra nu. men eftersom vi anlitade en städfirma så är det inte någon städning som behövs göras.. men det ska upp gardiner o alla saker ska in i skåpen igen.. men detä r petitesser.. jag är ju hemma igen!

Ikväll åker maken till glasgow.. så jag o w är ensamma till söndag... jag ska minsann hinna med mycket har jag bestämt.. det ska fixas.. o även bakas.. upptäckte att jag tydligen bokat upp mig på att baka till dagisfikat på tisdag.. jag som bara trodde att det var en intresse änmalan till själva fikat.. men men.. jag får stå mitt kast. haha,,

Nää.. nu måste jag åka till min kära morgontant.. hon vill nog ha frukost nu!

Ses o hörs!

Kram L

Allt gick bra..

Ja resan hem gick bra.. jag tyckte till o med att det gick fort hem, trots att vi hamnade i en dimmig timme med snöblask. men strax efter stannade vi o åt, så Wiggo fick leka av sig lite med.
Hemma var allt som vanligt.. förutom att Rickard hade städat.. det var skönt att slippa ta det när man varit iväg. Själv slängde jag mig på sängen o kollade tv heeeela kvällen, pappa har ju bara ettan tvåan o fyran.. snacka om att jag saknat mina kanaler!!!

Då var det åter till jobbet.. men nu har jag samlat ny kraft för att slutföra julschemat.. Det är inte lätt när alla vill ha semester samtidigt.. men men.. detä r mitt jobb att läsa.. så nu ska jag sätta mig med det.. efter min kopp te.

SE YA!

Söndag o avfärd till Stockholm

varje gång jag slka åka hem till Sthlm efter en tripp till skåne. Så funderar jag på vad jag egentligen har gort i skåne. För hur jag än vrider o vänder på det, så blir det alltid jobbigt att åka hem.. inte för att slitas från sina vänner o familjen.. nää för att ag får ångest över att köra, köra bilen hem. jag är så förbannat less på att köra bil numera. Då funderar jag alltid på vad ag gort i skåne.. o om det har varit värt det.. för att sne sitta 5 timmar i bilen hem igen. OCH SJÄLVKLART har det varit värt det.. men jag orkar inte köra!! jag vll vara den som ÅKER.. nu får fasiken min man ta körkort snart... inte för att han var med nere denna gången.. men hade han haft körkort.. så hade jag kanske inte tyckt att det var jobbigt att köra till skåne dom få gånger jag gör det.
Julen börjar närma sig med stormsteg.. vi har ju som jag har tjatat om tidigare, inter kunnat pynta något.. så julstämmningen har inte närmat sig mig ännu. Men min man lovade att gå till vår lägenhet för att fixa till lite.. så vi kanskekan flytta in heeelt nu på tis eller ons.. =)))  Lääängtar så!
Nähä.. packa lite.. sen avfärd!!

Puss o kram

fredag

Idag är jag lite bättre i nacken, men ska försöka hitta en massör som kan titta på min nacke. Idag blir oxå en lugn dag.. ska träffa ida idag igen, om hon vaknar nån gång!!  =)
Sen ska jag ut till min love Malin.. o försöka hinna med att fixa Therese hår, men det ska inte vara några problem.. hon brukar ju komma upp til malin när jag ä där.
Imrgon däremot har jag min hektiska dag, då har jag som mest att göra.. men det ska bara bli kul. Har en intervju oxå, så det kanske blir en ny medlem i mitt Marykay team from i morgon!

saknar min make massor.. varje gång jag åker, tycker jag att det ska bli skönt att komma ifrån lite.. men lika många ggr känner jag saknaden efter honom.. hehe.. jajaj.. vi ses ju om ett par dagar.

Nähä.. duschen kallar!

Ciao!

suuuck....

har nackspäääärrrrrr... jag som har Xantal hårförlängningar i helgen.....*grrrrr*

Skåneland

nu e jag o Wiggo i skåne. åkte igårkväll. Vi hamnade dock i snöovädret, så det tog lite längre tid att köra. men det var lugnt, pappa körde den mesta biten.
var en snabbis på mitt gamla jobb i förmiddags, pappa bor ju granne med det.. var kul att träffa min gamla chef.. det var ett tag sen. Wiggo är som vanligt överlycklig acv att vakna upp hemma hos morfar.. Så han är på strålande humör, men som vanligt saknar vi u pappa Rickard när vi åker utan honom.
Nu ska vi snart till Ida på en snabbfika innan hon börjar jobba.
Ses o hörs!

Malin lycka till med hustittandet!!

jo då..

.. pappa han kommer förbi o hämtar upp mig o Wiggo.. eller ja.. han kommer förbi o tar bilen med oss i..  =) Han lvade att köra heeela vägen, o det gör mig så gld för då kan jag o lilleman sitta tilsammans därbak.. låter mysigt, får se om han står ut med mig.

imorse var jag så sjukt trött, och jag vet att det inte är ovanligt. Hade en kuslig dröm inatt, som höll mig på halster. Rickard hade en älskarinna..  vi var i samma sits som idag.. ett barn påväg och lilla Wiggo mannen. Henne hade han träffat i några månader utan att jag visste om det, men en dag ringde det i hans mobil, o han stod i duschen, o eftersom jag alltid svarar i hans o han i min så var det inget konstigt. men tjejen på andra sidan luren frågade en konstig fråga.."vad jag menade med det sista smset jag skickat".. hmm.. jag hade ju inte skickat något sms.. jo det var någon som hade skrivit "jag ska lämna min fru så fort hon fått vårt andra barn"... det tog ett tag innan jag kopplade, o hon med för den delen..  det var ju inte Rickard som hade svarat... men jag reagerade med att gå in o säga till Rickard att han skulle ringa upp Angelica..o då blev han inte alls så där spak som man föreställer sig att dom ska bli när man ertappar dom. utan han svarar.. "okej, du har pratat med henne nu. ja det var ju lika bra".. VAAA??? jag ringer upp den här angelica för att få veta mer, o hon berättar att hon träffat Rickard varje fredag o söndag eftermiddag.. då han "spelar badminton o fotboll"..

shit! jag vaknade upp med känslan av att att han inte längre fanns i mitt liv, väcker honom kl 6 o frågar om han känner någon som heter Angelica, o han kolla konstigt på mig o säger.. nää.. skulle jag det??  jaaa.. det är ju din älskarinna säger jag, han finner sig snabbt o säger är hon snygg??? hahahahaha.. fattar ni.. vilken morgon!!  men jag ska minsann ha koll på honom nu, om det faktiskt är någon träning på fredagar o söndagar.. hahahaha...

nähä.. åter till arbetet!

Kramos lockos!!

it´s raining men.. ja om det vore så väl!

Näää vilket dåligt väder det är idag... blv väckt i morse av min man, han frågade snällt om jag kunde skjutsa honom till jobbet, det stod ju som spö i backen id 6 tiden. Och alla som känner oss, vet att Rickard cyklar vanligtvis året runt i ur o skur.. men nu fanns ju hans regnkläder i vår egna lägenhet. Så självklart sa jag ja, han ska ju inte behöva se ut o känna sig som en dränkt katt på jobbet. samtidigt var det ju skönt för lilleman oxå,eftersom maken lämnar på dagis.. så hade det ju inneburit att även Wiggo hade varit en dränkt katt. O det kan jag ju bara inte ha på mitt samvete..

hade ett jobbigt möte i morse, en personalfråga.. sånna är aldrig roliga, men jag o min kollega skötte det, om jag själv får säga det, väldigt bra. Känns skönt att Kristina satt med. Jag känner att hon o jag har ett bra samarbete.

Imorgon åker jag till skåne.. ska bli både skönt o jobbigt.. jag är ju så trött om dagarna, o då är det inte kul att köra 60 mil enkel resa. Så det jag hoppas på just nu är att min pappa som är här uppe o jobbar i veckan, kan köra med mig ner.. då har jag bara en enkel resa hem sen.. =)  Wiggo ska med ner o det ser min pappa så mkt framemot.. =) själv ska jag ju jobba en del, så det  är tur att "gubben" o lilleman trivs så bra tillsammans.

Nähä, nu tror jag att jag ska samla ihop mig lite.. packa ihop o röra mig hemmåt.. åde make o lilleman ska ju hämtas idag, och jag som lovat att sköta marktjänst idag!! Så jag får minsann rappa på, eftersom jag har öte som alltid på tisdagar, med Marykay..

Ha det så bra ni kan i detta busväder!

Ciao!
Lindha


RSS 2.0