jaha....

då får jag väl gå ut med det nu då.. Trots att jag inte hunnit berätta det för alla mina vänner... Så nu släpper jag bomben..
japp.. som anonym skrev i mitt förra inlägg.. (lite därför jag går ut med det) Jag ska ha en bebis.. eller rättare sagt, VI ska ha en bebis! inte förräns till maj/juni.. men ändå. jag har mått fruktansvärt dåligt och kräkts ordentligt på kvällarna, och försökt småäta för att det ska gå över, o det har ju såklart resulterat i lite fler kilo upp än vad jag räknat med.
DÄRFÖR jag har jag varit trött, hängig, gnällig o fruktansvärt slut.. o det har gått ut över min familj dom stackarna.. men nu börjar det bli bättre.. men inte för att det är helt borta.. för det dyker minsann upp när jag minst önskar. Så denna grav är inte ens i närheten av Wiggos.. Ovh om inte det skulle vara nog, så gör sig den förbannade foglossningen påmind.. o det är INTE skönt.
Nog gnällt... vi är ju förstås mkt glada.. mkt oplanerat men mkt välkommet för det.. =)
Vi har redan börjat förbereda Wiggo för bebis.. berättat att mamma har bebis i magen.. då tittade han på mig hur länge som helst.. o brast till slut ut i ett gapskratt.. o sa.. NÄÄÄ mamma... man kan inte ha bebis i magen! hahaha.. min lilla 2 1/2åring.. men men.. nu lyfter han ofta på m,ammas tröja o säger bebis i magen.. =) Söta söta!

Ja.. så nu vet ni! och förlåt alla ni, mina vänner som jag inte hunnit berätta för.. nu får ni tyvärr veta i min blogg.. men what a heck!!
Nu vet ni!

Syrran är förstås superglad..  (hon ville att jag skulle skriva det, hahahaha=)

Kram på er o trevlig helg

ALLT O INGENTING...

Just nu vet jag inte riktigt vad som händer med mig själv.  Är så less, orkar knappt göra något, o mindre kul blir det ju inte av att sitta i denna jobbiga tvåa som vi har till låns, medan det fixas o kicksas i vår egen. Nu fick vi ett nytt datum för flytt tillbaka.. o inte var det positivt!! 19 Dec!! När ska jag hinna pynta?? jag vill ju oxå känna julstämningen! jag tycker om pynt, o varje år har jag sagt till Rickard att i år ska vi ha mer pynt, men det har alltid slutat med att det inte blev något nytt inköp av julstämningen. Det ville jag ändra på iår.. men det kommer jag inte hinna med! Vi åker ju neråt småland den 23e.. sen är vi ju borta ett tag.. o vips. så ska julen städas ut! tror jag ska trotsa traditionerna, ska minsann ha kvar min jul fram till påsk!!

Var på samtal med mina chefer i måndags, ett positivt o givande möte. Jag går redan på plus ute på mitt lokalkontor.. det brukar ta ungefär ett år innan man gör det! inte illa alls! Jag fick sådan energi av det mötet att jag studsade iväg o handlade, bokade tvätttid o hämtade lilleman tidigare från dagis.. men sen kom man in genom dörrarna i vår "underbara" 2a.. sen tappade jag all lust igen! Fasiken vad jag hatar att bo som vi gör!! Det slutar altid med att man slänger sig i sängen o tittar på tv.. =/

Snart åker jag till skåne.. närmare bestämt på torsdag i nästa vecka. .ska bli skönt att träffa malin igen.. =)  Annars är det ju som vanligt. Hårförlängningar o hudvårdsklasser bokade.. ska bli så kul!!

glöm inte att gå in o kolla min hemsida:

www.lindha.birkner.marykay.se

Näsan rinner o jag är helt slut i kroppen, tror jag avslutar här, och kompar ut för dagen.
CIAO!!
Sköt om er..
Lindha

EN helt vanlig torsdag..med en massa dravvel bara..

Sitter på kontoret. Har städat hä idag.. blev minsann jäkligt bra. Kom på att det behövs lite tavlor.. o en färgklick.. Tror att det blir att jag åker till blomsteraffären o köper lite blommor.. det livar upp lite.. skulle vilja ha lite gardiner med. men det blir Ikea o det orkar jag minsann inte med idag
Idag kommer cheferna o samordnarna hit till mig, vi ska ha vårt veckomöte här.. ska bli ganska kul. Det är ju oftast jag som åker till dem.
Igår kom min pappa till oss.. han ska stanna till söndag eller måndag morgon. Skönt! Wiggo blev jätteglad. Och i morgon är det så perfekt, för Ws dagis är stägt.. så pappa o min syster ska ha honom under dagen. Wiggo älskar att vara med sin snutte. som han kallar henne. Han kan börja gråta om jag lovat att vi skulle dit men inte hinner.. så vi har komit fram till att vi inte säger något till honom innan.. ifall att det inte blir av.
Igår kväll var Viktor o Syrrna oxå hemma hos oss. Ika bakade.. jag skulle hjälp till.. men jag var trött o somnade.. haha..

nähä... åter till jobbet!

KRAM

min nya hemsida

Titta in på min nya hemsida.. =)  Hör av er om ni vill ha tillgång till sidan, då får ni lösenord av mig. Lite rabatt på ett första köp via hemsidan erbjuds. Ta kontakt med mig!

http://www.lindha.birkner.marykay.se/

KRAM

RSS 2.0