Upptäkt..

upptäckte att min blogg inte vill publisera hela mina inlägg.. konstigt.. men orkar inte göra något åt det.
idag har vi storstädning.. eller läs JAG har.. men just nu gör det inget.. killarna drog ut en runda.. skönt att få städa ifred.. Känns som, hur mkt jag än städar o organiserar.. blir det inte bra! i mitt huvud ser det bra ut.. kartonger o lådor till olika saker.. men icke! varför är inte mitt sinne för organisation precis som deras på tv.. som inreder osv till andra! tror ni att man kan ringa tv4 o be dom komma hit???
Tvn i sovrummet är numera på plats.. tog lite tid.. men den skulle ju upp på väggen o man vill ju inte precis att den ska trilla i backen.-. så det fick väntas in några ordentliga verktyg.. men efter uppsättning , upptäcker vi att.. jaha.. vi behöver en fördelare.. som göra att det går att titta på båda tvna samtidigt! så nu dröjer det väl ett tag tills den tittar förbi i vårt hem!  =(( Så var det med att jag skulle få titta på precis vad jag vill..

idag har jag stora paketerar dagen.. det ska packas produkter o skrivas fakturor som sedan ska skickas.. det lär ta ett tag, då jag bestämt mig för att göra det enbart en dag i veckan.. hinner inte annars.. o mest för att det hade varit ett jäkla rännande till posten i veckorna.. så min stora Mary Kay dag är på söndagar.. Jag vill lägga min övriga tid på att hålla mina klasser så jag anser att söndagarna är en bra dag för sånt.
denna månaden har varit en sjuhlsikes bra månad.. shit.. beställningarna har ramlat in.. inte för att jag inte jobbat för det(för det ska ni veta, det har jag verkligen).. men det har kommit mkt mer försäljning o återköp från gamla kunder.. så himla kul att höra att dom är nöjda o återkommer när produkterna är slut!

nähä nu var denna städpause över.. åter till att skura toaletten..*suck* o sen golven.. sen får vi se hur lä'nge det håller sig denna gången..

CIAO!!

En lugn kväll men ett stort avsked

Mitt kontor börjar bli färdigt på jobbet nu.. men några hyllor o lite blommor skulle göra susen.. o självklart ett foto på familjen på skrivbordet.. det är ju nästan obligatoriskt.. haha.. Lite andra tekniska prylar behövs med.. men datorn o skrivaren.. telefonen o faxen e på plats.. kan nog bli ganska bra trots allt strul. det har även  anställts en konsult som ska ut på de olika lokalkontoren o se över vad vi behöver o backa upp oss i våra mål o hjälpa oss i rätt riktning om vi råkar komma på villovägar.. hahaa.. jag var först ut.. o det var mkt spännande att hon kom.. hon hade inga invändningar på hur jag sköter min personal o hur jag lägger schema.. hon tyckte att jag abetade på flitigt o att jag hade koll på alla mina uppdrag.. hon tyckte dock att jag behövde lite material.. precis det jag skrikit o tjatat om med mina chefer.. så skönt att ha någon som tar dom striderna åt en nu!  Fast jag hade ändå en tuff dag igår.. vissa dagar är bara sånna.. att man inte lyckas ta sig för något.. fixade dock färdigt schemat för helgen sista timmen.. tack gode gud att det finns timanställda!! Nähä.. nu pratar vi inte mer om jobb... trååååkigt!
Wiggo fick inte gå på dagis igår.. han hade munsår!!! vaa?? har inte hört talas om det alls innan... så lilleman fick följa med mig.. gick ju bra ändå.. han kollade på film på min dator medans jag roddade med det jag orkade ta mig för..

Dock fick jag ha barnvakt en halvtimme då jagi nte kunde ta med honom hos en tant jag hjälper på fredagmornarna.. Han fick vara med kära Rosalie... det fungerade asbra.. hon hade ju sin hund Charlie med sig o W älskar ju hundar.. o en halvtimme rusar ju iväg.. så han märkte knappt att jag var borta. Jag tänkte bjuda henne på lunch för att hon passade W.. men det slutade med att hennes man bjöd oss alla på lunch i stället.. hehe... trevligt var det!!!

på kvällen kom söta Sigrid förbi.. vi drac k nåt glas vin o pratade om allt möjligt.. Sigrid flyttar nämligen till Gotland idag.. så vi ville ta lite avsked innan hon åkte.. blev dock ganska sentimentalt.. syrran kom förbi efter jobbet.. och tjejerna blev lite ledsna över att skiljas åt.
jag o min syster är sååå otroligt lika varandra.. skillnaden mellan oss.. förutom 9 år då.. är att jag har mina känslor på utsidan.. o grublar öppet och min syster har sina på insidan o visar inte gärna känslor.. annars är det ingen skillnad.. för hon kan grubbla precis lika mkt som mig.. o jag tror att jag nog är en av få som får ta del av grubbleriet som finns till vardags, men det är jag mkt glad för.. för vi har blivit så tajta de sista 2åren.. o jag skulle nog bli bra ledsen om vi miste den tillit vi har för varandra..
men tillbaka till i går... syster fick en känslovåg o var så otroligt ledsen över att hennes vän skulle åka.. o det blev några tårar från båda håll.. lider med dem.. vet hur det är att flytta från en mkt nära o kär vän.. får fortfarande ont i magen av att veta att min älskade malin bor 56 mil i från mig.. =((
Sigrid stannade det till långt in på småtimmarna o vi ville knappt släppa henne.. men hon var ju tvungen att åka  tillslut.. =(

Vi kommer sakna det söta yrvädret.. men hoppas på att bli dit bjuden nån gång.. då jag aldrig varit där..
nähä... tycker nog att jag svamlar för mkt nu.. o jag har nog tappat några läsare redan.. men det spelar ingen roll.. behövde bara skriva lite...
ha det bäst!


Söndag..

Igår var vi på bröllop.. men jag var bara askass.. duktigt förkyld, och ont i bihålorna..  Min feber höll sig dock undan, o det var ju skönt med tanke på att jag hade en heldag med carro o hennes tärna. Tror inte jag berättat om min feber för er.. kanske inget märkvärdigt för andra.. men det är märkligt iallafall. Har haft feber till o från i 3 veckor. Den kan smyga sig på o ligga på 37.5 grad.. eller kan den komma på studs o ge mig 39-40 grader.. mkt konstigt.. sen är det som om den kommer varannan var tredje dag. och alla som haft feber förut, vet att man bli ju helt lam.. elleri allafall jag. jag är ju som dom flesta rätt korkad när det gäller jobb, jobbar trots lite feber..men nu verkar det som om jag måste ta detta p åstort allvar. lite läskigt är det.. att det inte vill ge med sig heller.. o i råga på allt har jag en dunderförkylning just nu.. o inte heller den vill ge sig av..

Carros bröllop var lyckat, o med mina miljoner(överdrivet) värktabletter, lyckades jag vara med en bra stund. Mkt trevligt folk att prata med o otroligt god mat..  Paret hetert numera Caroline o Henrik Kolbjér...Åkte dock hem innan de flesta.. o det är jag glad för.. vi hade ju barnvakt, så jag passade på att sova ut i morse.. så skönt!!

Idag ska jag åka till Specsavers o kolla på nya glasögon, behöver ju ett par efter att mina blev stula för hundra år sen( även det överdrivet). Och nu känner jag att jag verkligen skulle vilja ha ett par nya. Är man dålig, så blir det inte mindra av att man måste anstränga ögonen så mkt.

näsan snorar.. så nu ska jag gå o snyta mig.. =)

ses o hörs gott folk!!


Bröllop

Ja.. idag gifter sig Carro.. ska bli kul att få vara med på hennes bröllop. Dock blir det en lång dag för mig. Ska snart iväg o träffa henne hos frisören.. där jag ska makea hennes tärna o henne själv. Trots att jag har "fixat" ett par brudar.. så är jag alltid nervös inför den dagen.. För tanken finns ju där att allt går åt skogen.. men min sales director sa till mig igår.. " du har ju gjort en provmake på henne.. o hon var nöjd.. o på bröllopsdagen ger man ju alltid det där lilla extra, så det kan inte gå fel Lindha".. gud vad skönt att ha ett sånt stöd! lovade dessutom att ta före o efterbilder att visa på vårat tisdagsmöte i veckan.
I tisdags hade jag underbara söta Sigrid med mig på mötet.. vi hade en klass för att visa de nya.. Sigrid fick prova produkterna för första gången o blev såld..
precis som vi andra..  =) hon ville ha hela rollupväskan o lite till.. en försäljning på över 4000.. =) Hon får alla produkterna här i veckan. Min SD hade med det i ett mail i veckan dessutom, där hon berättade hur bra det var att ha med sig kunder på utbildningstillfällena.. Jag tror nog inte att jag förståt det själv förrän nu.. hahahaha Dessutom ska Sigrid jag o hennes mamma träffas i veckan, för att dom ska få se o prova den nya mineralmakeupen. sen åker hon till gotland.. =(( vill inte Sigrid... blir tomt utan dig!

Åter till Carro... hon var så fin i makeupen, om man nu
får skryta om sig själv... o ni som följt min blogg har tidigare sett henne här..
sätter in bilderna igen.. =)








här tog jag med även när hon har uppsatt hår.. för vi visste inte då om hon skulle ha utsläppt eller uppsatt hår..

var ärliga.. vad tycker ni??

nähä

tröttast

En veckas jobb har snart gått.. o jag är oerhört trött.. har haft semester i 3 veckor o för mig personligen innebär det att vara LEDIG från jobbet.. ingen telefon inga scheman ingen personal.. alltså FRITT från jobb. men det jag inte hade väntat mig var, att det skulle stå stilla i 3 veckor.. att jobbet som skulle ha gjorts då.. ska göras typ NU.. så summan av kardemumman är att det egentligen inte varit nån semester då jag måste göra jobbet på en vecka.. eller ja.. helst en dag.. Så det här med att vara hemma ensam o bara ta hand om mig själv, en vecka.. är ju bara skrattretande.. har ju i stortsett suttit med jobb in på natt timmarna.. för att jag i mitt stilla sinne trott att jag skulle vara i fatt dagen efter o att allt skulle vara i normalt mak igen.. men icke!!  men man ska inte klaga.. jag har ju ett jobb.. eller 2 o till o med 3 jobb.. hahaha.. skyll dig själv din fjant!! nog klagat!!

Limpan o hans kära Clara var här o tittade på film, riktigt trevligt.. kul med vänner som kan tänka sig att åka till "andra sidan stan" eller rättare sagt essingeleden för att umgås.. det är man ju inte precis så bortskämd med. Vi käkade popcorn o småpratade, trots en spännande film.. men vi behövde ta igen lite tid kände vi. dessförinnan var jag o limpan i Kista o kollade lite på kläder.. Carro gifter sig ju nästa helg.. vad ska man ha på sig??? jag har inte varit på bröllop sen mitt eget.. men då var det ju itne så svårt med klädsel dock.. innan dess var det så längesen att jag inte ens kan minnas att jag varit på ett hmmm... lite klädpanik har jag allt!! hjälp mig... har hört att vissa färger inte ska användas.. svart bör man ju inte ha  o inte heller vitt.. så långt är jag med.. bör man ha en lång klänning eller går det bra med en kort.. typ till knäna, på inbjudan står det Kavaj.. jaha.. o det innebär att lilla jag ska förstå hur man som tjej ska vara dressad... *lantlollan är i stan*
men men.. en vecka o 2 dar kvar.. det är luuuuuuuuuuuuugnt.. *paniiiik*

Studsade upp på vågen idag... o tur var väl att man inte tog sats.. för då hade jag minsann fått gå ner till grannen för att hämta kilovisaren.. SHIIITT!!! vad är det med semestrar egentligen..?? vaa??.. att dom alltid ska se till så att mina byxor stramar.. att jag ser ut som en julgran på ryggen.. att hakan hänger vid knäna osv.. varför kan inte semestern o jag vara vänner... ge mig lite solbränna.. lugn o ro.. men dom där kilona kan du minsann behålla själv.. jag som kämpar så för att bli av med dem till nästa gång vi ses.. tycker inte att du e schysst ett dugg... aja.. inte klaga som det så fint heter.. jag fick  ju minsann några extra fräknar med... men gud vad sött!! ja om dom höll sig på näsan.. men icke sa nicke... benen armarna o bröstet.. ja där ska dom minsann sitta.. prickig som om jag spottat snus i motvind.. att man aldrig kan få vara nöjd.. eller heter det BLI nöjd.. hmm.. tål att tänkas på..

något som oxå bör tänkas på är kanske att inta sängläge.. har ju fortfarande en del att göra på jobb.. och efter det ska jag ju köra ner till grabbarna i smååååland... kräftskiva i morgon.. med nykokta kräftor.. o då minsann, semestern.. du behöver inte ens befinna dig på samma plats.. kilona kommer nog ändå ska du se.. ha!! lurad!!

sov gott mina söta vänner.. love you all!!

En hemsk natt..

mina pojkar har ju åkt till småland.. o jag tänkte att det skulle bli skönt att vara lite själv..
igår kväll var jag på utbildning till sent, var inte hemma förräns vid 22.. då skulle hunden ut o jag behövde äta.. men sen störtade jag i säng... men inte kunde jag somna.. i råga på allt fick jag mens vid 3 tiden. hade så sjukt ont i magen.. iallafall gick jag upp o satte på tv.. helt plötsligt började det bli liv omkring husen här.. kl var då halv 6!! jaha.. fortfarande kune jagi nte somna... vred o vände på mig.. till slut måste jag ha somnat.. men sen ringde kl halv 8.. det var den natten!!!  och nu sitter jag här astrött o har skitmkt jobb.. men det är ju bara att bita ihop.. jobba häcken av sig så att man itne somnar på jobbet.. sen sova när jag kommer hem...

saknar mina killar redan!!


____

Kom nyss hem.. har jobbat sjukt mkt idag.. tänkte att det var bäst att jobba på så att man inte somnar.. men det fungerade bra.. o hann till o med m att fika lite med min nyfunna vän Rosalie.. skön tjej.. egentligen är Rosalie min nagelteknolog, men vi klickade ganska så med en gång.. så idag var jag hemma hos henne o drack kaffe. =))

Wiggo ringde idag.. han pladdrar som om han inte kan något annat.. det var om lampor, stoooora traktorer, kojor o framför allt om att han "vill" hoppa i sängen.. men pappa protesterar.. så kul att lyssna på dem när dom har högtalar telefonen igång.
Farfar är just nu nummer ett! han har ju en stooor hjullastare som Wiggo fick åka i .. så nu kan han inte prata om nån annan än just farfar.. för nån vecka sen var det bara morfar.. tänk vad barn ändrar sig hela tiden.. tjaa.. det gör ju vissa vuxna oxå.. men det är ju en annan femma.. o inte lika charmigt heller..

eftersom jag saknar mina prinsar lägger jag in en bild på dem, o sen ska jag minsann ta en runda med dammvippan o dammsugaren, för det är skitigt som F*N här... sen kan jag ju slappa hela veckan..  eller ja.. på kvällarna i allafall...



Helgen

I helgen har vi bara fixat o fixat... köpte en garderob till sovrummet, insåg att det inte var hållbart längre, med allt "knökande", få alla kläder att få plats..  o framförallt alla andra grejor som vi har fått stuva in i de andra garderoberna. Hittade en fin kombination på ikea.. med MKT förvaringsmöjlighet för oss alla..  =)))  Men som vanlig är det ju en del pill med ikeas monteringar... Vi började med att beställa allt på plats, fick en plocklista.. hämtade allt smidigt.. körde ner det till hemleverans, fick minsann hem allt på mindre än 3 timmar.. Så himla skönt.. o då bar dom upp det till lägenheten oxå.. =))
jaja.. Rickard började bygga.. gick bra.. tills en av väggarna var sönder... efter att par samtal till Ikea, insåg vi att vi minsann fick hämta den själv på ikea.. annars fick vi vänta 7-10 dar.. vaa?? det tar ju bara 5 min att köra till ikea..
skitsamma tänkte jag.. jag åker dit, jag var ändå så glad över att vi äntligen var på gång så jag skyndade iväg.. kom hem.. insåg ytterligare en gång, att det var något som var fel.. denna gång insåg vi att det var plocklistan, killen som gjort den hade missat en VIKTIG del.. glidskenorna till dörrarna..  Skodan fick minsann ta sig en runda till Kungens kurva igen.. men NU är den på plats!!! blev faktiskt riktigt bra.. Nu är det bara ny tv som ska på plats oxå¨.. hahaha

I fredags fyllde som sagt M år.. Rickard ringde o grattade, som han alltid gör, o han ville ju inte sjunka till en låg nivå o sluta med det just nu. M tackade och dom började små prata.. Rickard frågade vad som skulle hända på kvällen.. "grabbarna kommer förbi.."  Rickard i sitt stilla sinne tänkte.. jaha, då var man inte en av grabbarna längre, men han sa det ju inte högt förståss. men då slinker det ur Ms mun.. "men du.. be Lindha köra över dig hit, och häng med oss".. Men då blev minsann min man sur.. "är det inte lite väl kort varsel??"   M= " men jag har dricka hemma så det behöver du inte oroa dig för"  allt slutar med att Rickard säger att "nä du.. det går inte.. jag ska vara hemma med min familj"
Fattar ni, killen tror att kort varsel endast innebär  "inte hinna till bolaget o köpa öl".    mer behöver jag inte säga om det här ärendet.. =))

Imorgon börjar jag jobba igen.. inte kul, men inte heller tråkigt.. det som är det jobbiga är att Rickard o Wiggo äker ner till farmor o farfar på måndag o stannar till söndag, då jag hämtar dem. kan behöva en vecka för mig själv, men tråkigt att vara ensam.. måste ju ändå jobba..



Besviken!

Kan man bli mer besviken på vänner ibland.. vänner som man tror är nära vänner.
Idag fick min man ett samtal från en polare.. ja jag kallar det en polare.. för dom hörs inte sååå jätteofta.. men har trevligt ihop när dom ses. Men iallafall.. han ringde o frågade om min man var bjuden till M i morgon.. han fyller ju år??!!.. ja sa Rickard det vet jag.. "jo, för M har ringt runt till alla andra o bjudit över dem/oss imorgon.. har han inte ringt dig??!!"... OJ! " men han har ju fortfarande tid kvar till att göra det.." försvarade den här polaren med.. han blev nog lika besviken som min Rickard blev förvånad...  
Rickard visar det som att han inte bryr sig.. men det gör han!!  hur jag reagerar??!! jo, jag blir rent av riktigt förbannad.. för jag undrar vad som hänt med den familjen!!!  Under min föräldraledighet umgicks jag med hans fru flera ggr i veckan, men när hon började jobba (som hon gjorde 4 månader innan mig) så försvann hon lika snabbt som man pyser ur en ballong!!...  vi förstår inte varför?!!..
Men visst.. dom bor i Tyresö.. vi gör det inte.. men hur långt är det egentligen?!! inte särskilt långt.. kör ju dit varje dag då jag jobbar där..  Fast vi vet att dom umgås med en annan familj, o det passar tydligen bättre.. Visserligen har dom barn i samma åldrar.. men måste man BARA umgås med dom för det??!!

Usch.. sånt får mig att få så ont i magen!!  Vänner.. vilka är ens vänner?? Dom man "tror" är det.. försvinner ju som en avlöning.. för att något annat passar bättre... Jag trodde att man kämpade lite för sina vänner.. att man helt enkelt umgås i vått o torrtt, i medgång o motgång.. JAG GÖR DET iallafall.. mina vänner är vänner trots deras eller mina problem för tillfället..

Jag har några som jag vet står vid min sida.. även om dom inte alltid håller med mig iallt jag tycker o säger..

Malin.. du är en klippa i alla väder o motgångar.. o du är den första jag ringer.. oavsett mitt humör... mår jag bra, då är du den jag vill berätta för, mår jag dåligt måste jag bara ventilera med min Tilda.. Älskar dig!!

Thess: Du är så brutalt ärlig, o jag gillar det.. du säger vad du tycker, o jag vet att du aldrig skulle säga att du gillade något bara för att göra mig glad.. men du har en energi som smittar av sig.. jag blir så upprymd med dig!!

Synöve: Du är min lilla solstråle.. är alltid på gott humör, och du får mig alltid att skratta!!

Ida: jag är så glad över att vi funnit varandra igen.. =))

Min kära man ska jag ju inte glömma,, han är ju min klippa o min bästa vän i livet (delar med Malin.. hahaha) tack för att du finns Rickard!!

Det finns många fler.. men jag tror inte att alla läser.. så jag nämner er inte.. men jag hoppas att ni vet att ni betyder mkt!!

men jag måste nämna min syster.. IKA.. Hon finns i vått o torrt.. Hon hjälper mig så grymt mkt, o jag har så svårt för att INTE ringa varje dag.. LOVE YOU!!!!



I onsdags förra veckan hade jag en hudvårdsklass...  Då jag var på semester var jag mkt tankspridd o hade glömt många grejor.. men det fixade sig ändå tjejerna var så supertrevliga, o jag är så glad att jag kunde hjälpa dem med det dom kände att dom nehövde hjälp med. Hade superkul.. o bara det är en belöning.. men när försäljningen slutade på ca 10 000kr då svävade jag nästan!  =)  en lyckad kväll med andra ord.. o tack Malin för hjälpen.. du är min lilla assistent!!

Nähä.. nu är det mat..
puss på mina vänner o dom som förtjänar det!!!  er andra struntar jag blankt i...

RSS 2.0