Freeeedag!!

Idagä r det fredag.. o jag har jobbat inatt.. men kände att jag ville få lite gjort här hemma.. så jag gick inte o la mig när jag kom hem. SÅ jag plockade fram symaskinen.. Det blev ett par nya gardiner till sovrummet.. blev sååå fint.. Mkt stolt över mig själv då min sylärare i skolan tyckte att jag var en naturkatastrof när det gällde att sy.. tog mig en heltermin att sy en lätt tröja! hahaha... Men jag har önskat mig en symaskin länge.. så nu fick jag en i julklapp av pappsen.. så då får man minsann sätta igång.. Det blev verkligen super snyggt! Ska se om jag tar en bild o sätter in så småningom.. Nu ska det bara in en ny byrå i sovrummet.. o den önskade platt-tvn som ska upp på väggen..

nähä.. ska städa undan lite...

Ha en fantastisk helg!!!

Ciao!

Statistik!

Gud vad sjukt! jag har aldrig egentligen gått ut med att jag har en blogg...men hur är det då möjligt att jag har toppar på 98 personer som varit inne o läst!! vem e ni?? Självklart får ni läsa, men det vore lite kul att veta vem??
Har tydligen fått en hemlig beundrare ända från USA.. inte illa.. men hon fiskar nog info om en vänninna till mig o är egentligen inte intresserad mitt liv.. men det gör inget.. läs du vidare.. det KANSKE står något om T här.. med tanke på att vi faktiskt umgås.. på ett normalt sätt!  =)
jaja.. nog om det.. =))
Idag ska jag på lunchmöte med nya jobbet..ska bli trevligt! OCh i morgon har jag möte med gamla chefen.. hade tänkt att INTE säga upp mig, utan ta tjänstledigt.. vill gärna ha en backup tills man är fast anställd på nya.. =) dumt.. nja.. det är upp till var o en att tycka vad dom vill..

Veckan som gick har varit fantastisk när det gäller företaget, jag hade en kanon försäljning och kommer nu att lägga in en order på 10000 denna veckan, så att jag får in alla produkter som mina kunder vill ha. Det rullar på bra, o om jag bara lägger liiite mer tid på mitt företag.. så ska ni se att det kommer löna sig rejält!  *ler*

Nähä.. nu ska jag till sömmerskan, hämta jeans som lagats o lämna Wiggos jacka som behöver en ny dragkedja..

Se till att ta hand om er o era nära...

CIAO!!!

ÄNTLIGEN

JAn u är vi äntligen klara med vårt sovrum.. det var en pärs att lägga golvet.. men nu är det klart!!! Kom gärna förbi o kolla på det.. I och med denna renovering fick W flytta in i vårt gamla rum. O detta fixade vi när han sov igår. SÅ när han vaknade o fick se alla sina grejor i nya rummet, så blev han som en galning.. han rev ner ALLT.. han skulle leka med allt på en gång.. han hade en massa ljud för sig som jag aldrig hört innan. Men jag kom fram till ganska snabbt att det var typ glädjetjut.. hahaha.. Han är för rolig!!
SÅ nu är det bara en massa skit som ska slängas.. o sen kan jag ta tag i min ganska stora "rengörar dag". Allt ska skuras.. =))
Jag fick förfrågan igår om varför jagi nte skriver mer om Viktväktarna.. ja ni, det är såhär.. jag har verklgien inte hunnit gå o väga mig.. så så enkelt är det.. men jag tänker på vad jag äter.. o hoppas att jag inte gått upp bara för att jag inte dokumenterat vikten. Men på måndag ska jag dit igen.!
Ni vet jobbet jag sökte.. det fick jag!!  Dock inte riktigt den lön jag ville ha.. men det ingick en massa löneförmåner i stället.. så nu har jag snart en ny telefon med abbonnemang som företaget betalar, en laptop med mobilt bredband.. och håll i er.. EN BIL!! hihi.. Och med orden att vi skulle se hur det går, och prata ny lön igen om ett par månader... ja, det kan man ju stå ut med!  Det värsta är nog, att man ska jobba jobba kvar på gamla jobbet fram till 1 april.. man är ju inte precis motiverad till det.

För ett tag sen efterlyste jag tjejer som ville vara med i min "makeover" bok.. det är många som nappat.. men jag behöver ännu fler!!  Så passa på att fråga era vänner oxå. Det kan bli en kul kväll tillsammans med era vänner om inget annat.. =)


Nähä.. nu ska här städas städas..


Thess; tack för att man blev inbjuden till nya bloggen.. U,verkar inte må bra där borta i staterna.. så ta inte åt dig av hennes klumpiga sätt!  What goes around comes around!!


"behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad"



Peace!


Er Lindha




öläv ,rrrr vrjrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvBBBBBBBBB'V                                         gggg gg g g gbnlolpl
 ö


ryyjyjg

//  och en liten hälsning från Wiggo till er alla... =)


I väntans tider...

I fredags skulle jag fått besked om jag fick den lön jag önskade på "nya" jobbet. Så jag väntade hela dagen.. tillslut fick jag ett sms om att chefen vart sjuk.. o då var mötet inställt.. =( men men.. kanske får veta idag.. =)

Jag var även inne på mitt nuvarande jobb i fredags.. skulle skriva under min OBlista.. som, jag helt glömt bort.. hoppas bara att de nhann in så att jag får min lön i tid.. men men.. det löser sig säkert. Då fick jag iallafall veta, av min samordnare att M (som jag jobbar hos) hade kallat in om ett blixtmöte.. detta visste jag dock inte om.. (hade varit i förra veckan) Iallafall.. min samordnare är verkligen en pina.. hon kan få en att må så sjukt dåligt av att bara ge en syrlig kommentar. Hon tittade lustigt på mig när hon berättade om detta "blixtmöte".. som om det handlade om MIG... men visst.. som min man säger.. när det gäller jobbet är jag lite lätt paranoid.. =/ Men ibland undrar jag varför hon gör så? Förmodligen hadnlade det inte alls om mig.. för det enda jag kan komma på att jag har gjort.. det är ju att ha bakat en natt.. (läs tidigare blogg). jag hatar verklgien mig själv för att självförtroendet kan få sig en sån gungning.. av EN ENDA person. Och dessutom en person jag inte ens gillar.. *SUCK*
I helgen har vi fortsatt att renovera vårt blivande sovrum. Just nu är det golvet som ska in.. men eftersom vi bor i en gammal lägenhet.. så är det inte precis så rakt som man kanske önskade sig.. så nu har vi typ 4 plattor kvar som ska in..  men maken jobbar på, o det blir nog klart ikväll.. så att vi kan byta sovrum med W imorrn!  =) =)
Ilördags smet jag dock iväg o tränade, så sjukt skönt, men jag hade bra ont i rumpan.. tränade ju spinning i fredags oxå..  Thess var med i lördags.. sååå kul att träna tillsammans med nån.. gör ju oftast det själv. Men jag är glad att hon är lika på om träningen som jag.. så vi får väl göra det till "vår grej" att spinna kl 10.00 lördagar på Eriksdalsbadet.. =)

Nähä.. en runda med dammsugaren o sen en sväng i säng.. ska jobba inatt..

PEACE... Lindha


Nytt extra jobb

Igår var jag o träffade Synöve.. hon ringde mig i fredags o frågade om jag vill jobba extra i hennes klädbutik.. o självklart tackade jag ja med en gång! Jättespännande..  kul att göra något annorlunda för en gångs skull.Och eftersom jag gillar deras kläder skarpt, då har jag inga problem med det. hade varit svårare om jag inte gillade dem, jag kan inte sälja något som jag inte står för. Så på onsdag o torsdag denna veckan ska jag jobba.. Går det bra, så får jag nog återkomma.. *L* Tack vännen!

I helgen har jag jobbat hos min M.. han har varit mkt roande denna helgen, sitter o sjunger som en galen tupp!! Ingen bra sångröst här inte.. hahaha... har ni sett HApppyfeet??.. har ni det så jämför M med honom.. så dåligt sjunger han.. men han sjunger från hjärtat.. så man kan inte mer än le.. OCH hålla för öronen!!

Idag fyller min make år.. 31år.. shit.. var tog åren vägen??  Jag har bjudit över Synöve, Patrik o Tyra för en fika.. o Rickard vet inget.. ska bli kul att överaska honom...Nähä.. ska åter tillbaka o kolla hur det går för vår målare som håller på att helrenovera vårt sovrum... Ska bli så kul o SKÖNT när det är klart!

O en liten snabbis på spinningcykel ska jag oxå försöka hinna med innan yrvädret ska hämtas på dagis...
 

Peace!!

DÅ föll oxå jag dit.....

Här kommer en mkt meninslös lista...Sånt jag annars inte är så förtjust i.. men lite tidsfördriv.. =)

Lista

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: ja det händer
Titta på dig själv i spegeln: Ja, det händer nog rätt ofta
Gnälla: tyvärr lite för ofta
Skrika: Höja rösten kallar jag det.. *S*
Ha ångest: Ja när inte allt går som jag vill!
Skada dig själv med flit: Nej,
Ta mediciner du inte borde ta: Nope
Vilja dö: NEJ
Ta droger: Nepp
Försöka vara annorlunda: Ne, varför då?!
Klä dig i svart: Har rätt mycket svarta kläder
Ljuga: Inte så ofta
Hata folk: I enstaka fall
Lita på folk: Ja, kanske allt för ofta

VEM:
Saknar du: 
MIna älskade vänner i skåne o vännerna som lämnat jordelivet
Vill du döda: INGEN
Rörde dig sist: Wiggo, min son
Vill du slå: Ingen
Kysste dig sist: Rickard
Kramade du sist: Rickard
Vill du prata med: pappa..
Skrek du på sist: ANtagligen Rickard.. =)
Sårade dig sist: EN ytnyttjande såkallad vän
Vill du bli galet full med:  Tjejpolarna
Gjorde dig riktigt glad senast: Wiggo
Fick du sms från senast: Thess
Ringde dig senast: Ida..
Är vackrast på jorden: Alla är vackra på sitt sätt... men min son är nog vackrast på jorden

HAR DU:
För många vänner:
Inte för många, kan man ha det?!
Förföljelsemani: Ne
Tvångstankar: Ne
Någon annan psykisk sjukdom: Tror jag inte
Någon fysisk sjukdom: Skulle vara allergi då
Någon skada: Ne, inte mer än glömskhet
Färgat håret: Japp, men skulle behövas göras snart igen
Brutit några ben: Nepp
Några piercings: 5 i öronen
Egen dator: Japp,
Bra självförtroende: Sjylle kunna va bättre
Sagt jag älskar dig till någon idag: Japp
Bjudit ut någon: japp
Varit kär: Japp
Dumpat någon:
Ja
Stulit någonting: Har ja säkert nån gång
Lämnat landet: Ja, på semester och jobb
Tuttat eld på nått: Ja,
Gjort något olagligt: Japp

HUR:
Går du:
Med en fot i taget
Svarar du i telefonen: Lindha
Fördriver du tiden: Umgås med min familj, tränar, umgås med vänner eller jobbar...
Mycket pengar har du: Så att jag är hyffsat nöjd.. men man kan ju alltid ha mer.. =)
Tjänar du pengar: Jobbar
Ofta diskar du: Oftast flera gånger varje dag
Ofta städar du: OFTA
Många stör du dig på: En just nu 
Ofta träffar du din familj: Alldeles försällan

TROR DU:

Att du kommer bli något: ja man får ju hoppas på det..
På gud: Nja, vet inte 
På rymdvarelser: Nee
Att folk tycker om dig: Ja, det hoppas ja
På ett liv efter detta: Ja, faktiskt
Att fiskar kan tänka:  Ja, det tror ja
Att du kommer leva länge: Förhoppningsvis


Detta hattande fram o tillbaka

Idag var jag då inne på "nya" jobbet igen... Alla som läst min blogg sedan tidigare vet att jag sökt jobb på annat ställe.. men inte vart så nöjd med lönen. Då handlade jobbet om att vara i nattpatrullen. Men idag blev det en vändning.. jag blev erbjuden att bli samordnare ute i Tyresö.. jobbet är mitt om jag vill ha det, och nu ska vi då bara komma överens om lönen.. *dejavu*   Visserligen är allt lovande som sist. Men som sagt, det hänger på lönen. MIn man säger att jag ska gå på magkänsla och fundera ut vad som är viktigast. Allt kommer ju färndras.. jag som jobbat natt i många år, ska nu börja(om jag tar jobbet) jobba kontorstider.. Dagis blir förändrat osv.. ja ni förstår. Men ÄNDÅ... det känns bra... det är heeelt nytt område. Och det är superspännande. Känns som om man inte har haft självförtroende nog att byta branch... men än är väl inte turerna avklarade... sagan fortsätter en annan dag...

Thess.. sorry att avbrottet idag blev så tvärt... men jag blev bra förbannad på surkärringen på lindex..och på mig själv förstås att jag inte hade med mig mitt körkort.. idag igen!!   men jag hoppas att vi ses snart igen.. OCH.. vad duktig du var på VV.... Du, ser det fungerar!!

Ida.. jag säger bara.. go girl!! men jag vill veta ALLA detaljer...

Skulle ha tvättat ikväll, fixade hit syster som skulle vara här medans jag skulle springa skytte trafik till tvättstugan.  Eftersom R är på affärsmiddag....  men ICKE... den tiden hade aldrig registrerats i databasen.. så det var bara att traska hem igen.. *Suck* men egentligen gör det inget.. är så trött... =)

Nähä.. lite slötittande på tv.. o sen sängen.. TIDIGT...

Peace!

Skönt att man kan få folk att diskutera..

Jag har nu jobbat 2 nätter på rad. o det har varit ganska soft faktiskt. Men jag fick mig ett gott skratt igår kväll när jag kom till jobbet. Då har kvällspersonalen haft lite bry med vad jag gjort i måndags natt. Det tillhör då att jag brukar sysselsätta mig på jobbet.. jag bakade nämligen halva natten. Men det serru, skulle jagi nte gjort..  *fnissar*  Det var ju verkligen inte bra, jag utnyttjade Ms personliga ting.. som hans UGN!!  Att jag sen tog med ALLT hemmifrån, men lånade lite STRÖM hemma hos honom.. det var inte bra.. Och det allra värsta var att jag hade minsann inte bjudit M på någonting jag bakat... hahahahaha.. jag trodde jag skulle kissa på mig..  Men det mest komiska av allt var att tjejerna som jobbade kväll, tog inte upp det med mig utan med Q som jag jobbar natt med... Att vuxna människor orkar hålla på! men jag ger dom gärna några samtals ämnen ibland om det skull vara lite trist på jobbet!

Läste min kära vännina Ts blogg häromdan... hon hade skrivit om en underbar utekväll, då hon fick mkt uppmärksamhet av både killar o tjejer.. Hon blev glad o växte mkt.. o berättade det för sin man när hon kom hem.. men till saken hör att hon har en så kallad vän som skriver sarkastiska saker till henne om det som svarsinlägg... Jag fixar inte sånt... jag blir så ledsen på folk.. hur man kan bara anta att man är bra vänner o slänga ur sig massa grodor. jag unnar mina vänner att må bra.. o detta gjorde henne glad o hon behövde det!!

SÅ till kontentan av allt detta.. snälla älskade vänner.. självklart vill jag att ni ska vara ärliga mot mig.. men ni säger väl inget för att vara dum eller såra?? inte med vilje hoppas jag..

Idag ska vi träffa Thess o Melvin.. det ska bli kul.. det var längesen vi sågs med barnen..

Igårkväll var jag på möte, o vi har nu en ny utmaning från företaget... det handlar om att vi ska göra en modellbok. Vi ska ha en såkallad mekeover.. en före bild tages o sen sminkning o sedan en efter bild. Låter så spännande att få komma igång med det. Så alla ni där ute... är det någon som är intresserad??  jag behöver alla åldrar, olika hudtyper osv... behöver ca 30 ansikten allt som allt!  Självklart får ni en gåva som tack för att ni hjälper mig!!

Nähä.. nu måste jag bara ta tag i mitt hem.. ha en underbar onsdag.. o kom ihåg.. säg eller gör inget mot era vänner som ni absolut inte skulle vilja att dom gör mot er!
Peace!

RSS 2.0