Skåne

just nu e jag hos Malin.. vi har varit o tagit ett dopp i poolen precis.. hur skönt som helst.. duschen nu.. o sen en öl o bara sitta o softa.. ska bli skönt att bara prata o ta det lugnt,, hoppas att ni har det bra i sommar värmen!
Kram

Sex and the City

  



Igår kväll gjorde syrran, jag o söta Sigrid en helkväll på söder.. Först blev det 2 öl på nån uteservering.. pratade o hade så himla trevligt, att vi höll på att glömma tiden. Vi fick nästan halvspringa till bion. det blev sex and the city.. känns som om man måste ha sett den liksom. Den var asbra!! En typisk tjejfilm i min smak. Kommer inte gå in på detaljer, men som sagt gillade den väldigt mkt. Tiden sprang iväg.. märktes inte att man satt där i mer än 2 timmar. Vi hade helt fantastiska platser också.. gott om plats för benen. annars brukar jag ha problem med att sitta bekvämt med mina långa ben. efteråt gick vi till Kellys.. o där blev det 2 öl till. Det var kul! men som vanligt mkt folk.. speciellt en lördag. Syrran började bli trött o vi kom att tänka på att våra hundar inte varit ute på länge, så vi samlade ihop våra saker o begedde oss hem. sigrid som bor på söder, cyklade hem o vi begav oss till tunnelbanna. Fick vänta bra länge.. men kom hem tillslut till hundarnas underbara välkomnande... =)

Vi kom fram till efter denna kvällen, att vi borde gå på bio mer.  Och det ska jag minsann göra.. det var mer än ett år sen jag gick på bio semast..
Tack syster o Sigrid för en trevlig kväll.. 
Syster.. tycker verkligen om att ha dig runt omkring mig... inte bara för att man har en plikt som stora syster att ta hand om "lillan"..!!

Om nån timme eller två ska vi bege oss till Söderhamn, pappa ska köra.. det gillar jag.. då kan jag sitta bak hos lilleman, det uppskattar både jag o han. O jag kan sova en liten stund oxå. hihi..

Tilda vännen... tiden för hudvårdsklassen fungerar bra för mig!!   (saknar dig mkt)

LOVE!!!





Make på rymmen!!

Maken är på Kilafors rockfestival just i skrivande stund. Vi har varit i från varandra många ggr under våra år tillsammans.. men denna gången saknar jag honom jättemkt.. men vi ses ändå imorrn.. så det är väl bara att bita i hop.
Idag var vi hos Linda O Christian.. dom har ju Sting rätt ofta numera, men idag hämtade vi hem honom. Jag älskar verkligen den där hunden.. Men vi har inte så mkt tid för honom. det smärtar i mitt hjärta när det är så.. har lite funderingar på att höra med L och C om dom vill ha honom lite mer.. men det är ju lite känsligt.. 

Imorgon bär det av till Söderhamn, till stuga.. eller jaaa egentligen ett hus.. Rickards tidigare arbetskamrat har hus vid havet.. med båt och pool osv.. ska bli sååå skönt att komma bort lite.. hoppas bara att vädret blir bra.

Nu har jag bokat in lite hudvård o makeup till jag åker ner till skåne.. ska bli så kul.Tycker alltid om att jobba med det.
Så kära vänner där nere.. eftersom jag ändå tar med mig mina grejor ner, så passa på att boka!!

Har bloggtorka just nu.. så mitt inlägg är väldigt ointressant.. men men.. bloggar väl inte på ett tag nu då vi har seeeeemester... Så skönt!!

ha det fantastiskt!

LOVE!!

UNDERBAR DAG och en tråkig dag..

Min födelsedag var heeeelt fantastisk. Tänkte ta det mkt lugnt då både jag och R har det hektiskt på jobbet denna veckan.. så det var bara *PIP* och *PIP* som skulle komma..och Viktor, eftersom syrran var på jobbet skulle han komma själv.. ingen annan.  R stack iväg o skulle köpa mat.. sa han... o när han kommer hem.. då har han min älskade Malin med sig!!!  jag blev så glad att jag började gråta..   fabian o Ida var oxå med.. o självklart blev jag glad över att dom oxå var med!! Det är riktiga vänner.. dom åkte 55 mil för att gratulera mig.. fast att dom visste att jag hade så mkt på jobbet i veckan. och inte skulle ha så mkt tid för dem på dagarna... men jag fick en underbar födelsedag o är så glad för er.. mina fina vänner!!

MEN... morgonen efter.. tisdag morgon.. kommer R ner o ska cykla till jobbet.. ser att våran urban jungle vagn är borta.. jaha.. då är det nån klåfingerj**el som stulit den! klippt upp låset o bara tagit den.. inte funderat på att det fanns en 2åring som kanske behövde sin vagn!!!  jag blev jätteledsen.. var super nöjd med den vagnen.. *suck*
men för att göra en lång historia kort.. så fick vi iallafall tillbaka pengar från försäkringen, så jag for i ilfart o beställde en ny vagn.. ville köpa en ny UJ.. men tänkte att .. näää.. inte ska jag glädja en annan eller samma tjuv med att ha en dyr vagn igen.. så det blev en annan!  Så nu har Wiggo en annan vagn iallafall..

På tisdagen var malin, fabian Ida syrran o Wiggo på skansen.. så glad över att ni tog med er Wiggo!!  Han pratar fortfarande om djuren..  =)) Bilder kommer senare.....

Idag torsdag är min pappa här.. wiggo blev så glad att han struntade fullständigt i sin mamma när det var dax att hämta på dagis.. men det var bara kul att se!

Nä gott folk.. nu måste jag tvätta!!

En snabb samanfattning av veckan hittills....


*kram*

Tack för

alla gratulationer jag fått idag.. Telefonerna har ringt varma.. men det är kul att ni tänker på mig.
Shit vad mkt det blev på jobbet denna veckan då!!!  Trodde att jag var klar med det mesta inför semestern.. men icke.. jajaja... detä r ju bara 4 dagar kvar innan semester.. *S*

ska plocka undan lite.. köra o hämta en tårta.. o sen är det hämtning på dagis.. så ja.. vad gör jag här!!??

Pappa kommer på onsdag.. ska bli så¨skönt att träffa honom igen.. Vi kommer ju få en riktig familjehelg.. Syrran,jag pappa o Wiggo..
Syrrans kille Viktor o min Rickard ska ju på rockfestival i helgen..
men vi ser verklgien framemot att träffas bara vi.. skulle varit ultimat om minstingsyster också kunde varit med.. men hon kommer ju 9 augisti.. så det är inte så länge tills dess iallafall..

nähä.. som sagt... släpp datorn nu Lindha...

Kram alla som förtjänar det...

Bilder, bilder bilder...

jag är ju så dålig på att sätta in bilder på bloggen.. så nu blir det några stycken..

Häromdagen var jag o Wiggo nere i parken, så att lilleman kunde få bada.. o gissao m han njöt.. avgör själv.. *S*

   

Idag hade jag makup med en blivande brud.. o hon blev så fin att jag inte kan låta bli att lägga in bilderna här..  Säg gärna vad ni tycker... om mitt jobb då!  *S*

   

Söta fina Caroline!!!

Jaha eftersom jag lovade en del bilder.. så sätter jag in på min nya frisyr.. klippte av 15 cm.. o klippte upp det.. färgade det ... tada.. Svart!!!  ovanligt va??!!  *S*
Och jaaa... lite ego får man vara när man e fin i håret.. =))

     

I morrn fyller man år.. får se om man varit snäll o får några paketer!

Kram o sov gott mina underbara vänner...

Ett vuxet, moget beslut....

ja.. det är vad vi gjort nu. Då vi insåg tillslut att vår semester antagligen bara skulle innebära en massa stress för att få ihop allt, så la vi ner det här med att åka utomlands. Vi bestämde att vi kommer åka någonstans till vintern i stället. Det var som om jag äntligen kunde pusta ut!  Missförstå mig inte.. klart att jag oxå ville åka, men det skulle bli ett evigt farande.. inte någon plats alls för spontanitet.. o det är väl lite det semestern är till för??  iallafall enligt mig..
Vi bestämde att vi skulle betala av lite på lån o sånt i stället... bla mitt CSN lån.. för hela detta året.. lite på bilen osv.. SHIT! vi har aldrig tagit ett så moget beslut förrut... inte illa för att vara oss. Och visst.. det måste ju vara det bästa i det långa loppet.. då kan man spara med gott samvete.. att veta att man har pengar på banken utan att ha en massa höga lån.. inte för att vi har en "massa".. jajaja.. ni vet vad jag menar.

Idag har vi haft en städ o tvättdag..  kändes bra... annu bättre än vanligt.. efter vårt beslut.. så känns allt skönare.. vi är sams på riktigt och allt groll har retts ut... visst är det knäppt!! att bråka över en semester??!!  =)

I morgon ska jag ha en makeupklass med en kollega.. ska bli superkul.. jag gillar hennes naturliga färger.. o nu ska jag få hjälpa henne att välja färger inför hennes stundande bröllop.. jag ska få hjälpa henne på hennes stora dag! mkt smickrande att få vara med från "början".. hennes tärna ska också bli fiiin... men vi vet inte om hon kan komma imorgon.. men det är inte lika bråttom.. henne kan jag träffa en annan gång..

Nähä.. vi har lite av en myskväll framför oss.. o eftersom vårt lilla yrväder varit jättetrött idag.. och sovit en del.. så blir det nog en kväll med alla 3  närvarande.. =))  men det gör inget.. detä r ju helg!

Tack för alla uppmuntrande ord när jag betett mig som en surf'''a... =)

Grattis på födelsedagen Tina.. hoppas att du får en fin dag/kväll!


Kram alla som förtjänar det.. inte minst min man.. som jag älskar trots alla dispyter..


En riktig tjurig bitch

Det var jag det.. igår!  Jag vet inte varför.. var det allt det där med semestern som startade det??!! jag vet faktiskt inte.. jag pallade bara inte att prata med R...  Vi tjafsade iallafall på telefon när jag körde hem från jobbet igår.. då sa han att han itne ville prata mer o la på. Jag blev helt tokig!!  (fast det händer att jag gör likadant)  iallafall.. hämtade jag Wiggo på dagis o vi gick ner i parken o badade o lekte.. jättemysigt.. men känslan av irritation fanns kvar. När vi kom in igen var R hemma.. då ville Wiggo vara lite med honom.. så jag slängde mig på soffan som en riktig tjurig bitch.. sa verklgien inte mkt till varandra. Men det som jag anser är problemet idag.. när jag fått lite distans.. det är att varje gång jag varit tjurig mot honom, så ber jag om ursäkt nästa gång vi pratar eller ses.. Men han gör det ALDRIG!!  jag är så trött på att få dra det största lasset när det gäller skuldkänslor.. och jag vet att han VET det!! Så jag ger mig inte.. och visst.. det är så sjukt barnsligt.. men hur fan ska han förstå om jag ger mig hela tiden??!!!  Igår slängde jag ur mig att jag inte ens visste om jag hade lust med nån semester... och ärligt.. just nu känns det som om jag bara vill vara hemma!!  Jag sa att jag skiter i allt snart... då kommer den där barnsliga R fram.. "jaha.. är det skiljsmässa nu oxå eller??!!"  JAAA... eller hur.. för tjafsa kan man ju inte göra utan att man ska skiljas.. så vem e egentligen den tjuriga bitchen i detta sällskapet egentligen!!!!  Som sagt.. blir riktigt frustrerad... och just det! det ordet.. frustrerad tycker R inte är bra.. för han anser att jag bara använder det när det gäller honom.. att jag blir "frustrerad" varje gång han INTE gör som jag tycker man ska göra.... Snacka om att han INTE har koll på hur jag fungerar!  *GGRRRRR*

 Igår var jagi nne på huvudkontoret, då kom jag på att jag känner mig rätt ensam ute i Tyresö.. dom är ju så många inne istan.. själv träffar jag ju aldrig mina medarbetare.. mer än när jag ska in till Östermalm... Men jag blev lovad att mitt kontor ska bli färdigt nästa vecka.. då kanske jag kan få lite mysfaktor där(som jag planerat) så att man trivs lite bättre...  men det löser sig..

Wiggo har fått en massa prickar på kroppen nu.. inte vattkoppeprickar.. utan små små små prickar över hela armarna o benen.. kan det vara soleksem.. någon?!!  Hoppas att det inte är en ny "åkomma".. orkar fasiken inte.. vi kan väl få ha lite lugn o ro nu i  sommar....

jaja... Idag har jag inte mkt på jobbet.. men det är bara skönt när det är lugnt en fredag.. lite inkörning på helgen.. =)


Sätter in en härlig bild i från midsommar... 
Wiggo, Tyra o Fabian




Kraaaam!

Semestertider

Egentligen blir jag så matt av att planera semester... Vi får fasiken aldrig ihop det!! Vi har pratat om att åka utomlands nån av veckorna vi har semester.. men vi ska även till söderhamn.. o till skåne/småland. Men min kära make har redan semestern utstakad.. hur o när o var vi ska göra vilket.. det börjar med att han åker till Kilafors på rockweekend.. sen ska vi komma upp o hämta honom för att sedan köra till söderhamn. ska vara där några dagar.. för att sedan köra hem.. vara hemma o tvätta lite o iväg någon dag senare.. till skåne. där e vi några dagar.. åker hem.. fixar igen.. o sen.. ja det är där han vill få in en resa... problemet som jag tycker det är.. det är att han tror på fullaste allvar att han ska hitta en resa på exakt det datumet som passar honom.. det vill säga när vi kommit hem från skåne .. bla bla..  Han ringer till mig o berättar att han hittat en superbra resa.. jag får gå in o titta på hem sidan... vi pratar på telefon hur bra det skulle vara för Wiggo.. osv... man börjar tänka på det.. ser hur mysigt ut som helst..
 men då kommer det.. "men jag får leta vidare.. det passar inte med datumen.." jag frågar om vi har semester då.. " ja det har vi. men det passar inte med planeringen"..      just nu vill jag bara säga.. "j**la id***t"  men det gör jag ju såklart inte.. man är ju en snäll fru.. =) 
jag menar på.. vad är viktigast... att åka till söderhamn,skåne/småland eller komma iväg o ta hand om oss själva efter ett mkt hektiskt år... ja jag förstår mig inte på honom iband!!! 

varför e det alltid vi som planerar in alla våra "kära" släktingar i vår semester.. men INGEN av dem planerar in oss i deras.. då kan jag fullkomligt skita i dem oxå.. på VÅR semester!!!  Så jaaa.. för min del kan jag hoppa över skåne/småland..  Pappa kommer ju upp en vecka.. på sin ENDA veckas semester, vill han träffa sitt barnbarn... hmm.. men han är ju trots allt barnbarn till 2 andra oxå...  nää.. nu släpper jag det här...

det blir väl ingen semester till Tunisien.. och jag orkar inte lägga mig i... han får bestämma hur vår sommar blir.. jag följer efter som en j***a robot!

Vilken UNDERBAR morgon det blev...

*surar*

     
*drömma om Tunisien kan man ju.. detta var lite av bilderna

En busschafför.. är en person med dålig lön...

Ja det är iallafall vad dom vill ha fram nu i strejktider... Självklart tycker jag att dom ska stå upp för sina rättigheter att få strejka o skaffa högre lön.. men SHIT vad det är jobbigt för MIG!! förstår dom inte det.. *S*
Jag får agera chaufför på mitt jobb hela dagarna nu.. kanske ska börja jobba på taxi?? 
Men det stora problemet just nu.. är vår BIL.. inte bilen isig..  
jag o min man har många diskussioner numera på kvällarna.. det handlar då om vår bil...  Och jag är mer o mer inne på hans sätt att tänka. jag är superglad att mitt jobb är så fritt att jag kan åka runt o fixa saker på min arbetstid.. men det värsta är att jag kör så mkt med vår privata bil att (enligt min man och numera mitt tänk) värdeminskningen börjar bli påtalig... vi fick bla ändra försäkringen nu.. för att vi kör för många mil än vad vi lagt upp.. det innebär en extra kostnad för oss som vi får stå för själva.. plus att ersättnignen för körandet är ENDAST 4.50kr EFTER att bensinen är betald! vaa??? fatta... att jag får 4.50kr som ersättning för mitt körande som då ska täcka.. Slitage på däcken, olja.. spolarvätska osv.. OCH värdeminskningen eftersom det blir så mkt mer mil. Så om man räknar lite på det.. efter 10 mil.. då har jag 45kr som ersättning.. det räcker fan inte ens till spolarvätska!!
jag har funderat på detta nu i flera dagar.. så jag släpper det... orkar inte bli irriterad längre.. så jag personligen sitter o väntar (precis som alla andra såklart) på att strejken ska ta slut... för jag ska börja åka kommunalt!  Och skulle det inte passa på jobbet.. ja då får dom se till o fixa fram en bil... som blev lovat från början..  För snart tar min man bilnycklarna! hahahaha... blir duktigt mkt billigare.. tänk.. 6-700 i månaden.. istället för 2000 (denna månaden hade vi dessutom 400 i bensinräkning, det du!!)


Wiggo är tillbaka på dagis.. så sjukt glad han blev av att få träffa sin Kära Joy.. dom leker hela dagarna o är som ler o långhalm.. nya dagiset som dom är på nu när ordinarie är stängt.. fungerar.. men det är inget kul dagis.. är så glad att han inte fick plats där... och nu ska ju hans egna dagis renoveras.. så detä r superfint när dom kommer tillbaka efter sommaren!   =)

Nähä.. ut o jobba med dig Lindha... ta på taxikepsen o ett leeende... nu ska här köras bil!!

PÖÖÖÖSSSSS


Här kommer en bild på min knäppa vattkoppiga son...


RSS 2.0