OJ OJ OJ!!

idag fick jag ett mess på facebook... det var jobbigt.. men ändå skitkul.. Hittade A på facebook... jag var sjukt intresserad av honom när jag var typ 21-22... o det var lite spännande att prata lite med honom.. Har alltid känt det som att jag inte var bra nog för honom.. så då känns det extra bra att ha en lång konversation med honom.. =)
Mer orkar jag inte skriva...

Julens alla känslor som bubblar

Kära kära Åsa.. jag vet att du lider när det inte blir som du så gärna vill. jag förstår att du känner att vi ska ta till oss din pojkvän, men han har gjort dig sååå illa sååå många ggr. Vi kan inte se mellan fingrarna längre.. han må kanske göra dig lycklig(enligt dig själv) men han har sårat en familjemedlem o då har han sårat hela familjen!  jag önskar så innerligt att du mådde bra o att du försökte lyssna på oss ibland. Trots att vi inte lever ditt liv, så har vi alla sååå mkt mer i bagaget som vi kan dela med oss. Olika erfarenheter osv. Inte för att du ska leva som vi har gjort, men ta till dig lite av våra dåliga erfarenheter...
Familjen är splittrad i jul, inte är det kul.. men självklart tycker jag att du gör rätt i att stå på dig o gå din egen väg.. o denna gången bar det till norrland för att fira jul med hans familj. jag vet att du kommer ha det bra!  Och kära kära svägerska... ha nu så underbart.. o tänk inte på alla tråkigheter. Vi älskar ju dig.. trots allt!! Det vet du!!

jaha.. en natt kvar då... det spritter i hela kroppen, jag är nästan så förväntansfull över att vara ledig, som ett barn är över att få öppna paket. Jag är så glad att hösten är över o att det går åt rätt håll.. våren sommaren o värmen... 
För första gången på många år har jag planer på att lägga nyårslöfte...  jag ska lägga ett löfte till mig själv om att ta vara på min tid.. o njuta... planera tiden jag ska jobba.. o försöka ta det lugnt!  Har lite andra ideér oxå.. men jag får ju hålla lite för mig själv..  =)

   image14


Här har ni förra åretsjultomte  =)    (tagit från mobilen.. dålig bild)

Nedräkning...

Nu är deti nte lång tid till jul... jag längtar så... inte alls för julklapparna eller julmaten faktiskt.. utan för att jag verklgien behöver vara ledig!!! jag ska verkligen njuta a varje dag.. för sen kan man ju inte vara lång ledig förrän till sommaren..


Den där satans Bente nästlar sig in i mitt liv fast att jag inte vill veta av henne! När ska hon förstå att hon inte finns för oss??? Hon ska sluta messa o framför allt sluta tänka på mig.. hon har förbrukat sin rätt att finnas i mitt liv... det värsta är att hon till o med dyker upp i mina spookie drömmar nu förtiden... jag blir galen!!   Kärring lämna mig i fred!!!

Wiggo fick såklart ögoninflammation igen... fick stanna hemma från dagis IGEN!! när ska den där inflammationen förstå att Wiggos mamma måste SOVA!! När ska hela världen förstå att Wiggos mamma måste SOVA!!! Ett jäkla ringande från alla möjliga ställen... är deti nte en marknadsundersökning så är det nåt gammalt bolag som har en regtistrerad för att man köpte nåt jäkla par strumpor för hundra år sen....*grrrr*  Och inte kan jag stänga av telefonfan heller.. tänk om dom ringer från dagis när Wiggo äntligen får gå dit.. jag blir galen...
är det nån som anser att jag behöver semester?????  *ASG*

Köpte de sista julklapparna idag.. så skönt att vara klar.. nu ska jag bara fixa det sista med företaget.. det ska packas beställningar o skickas ordrar innan jag tar julledigt..  och jag får väl erkänna att det blir en hel del jobb med företaget i mellandagarna.. men detä r ju bara kul.. så det känns som semester ändå.. =))

Nähä... lite slapp i soffan medans Wiggo vilar.. sen är det ju full rulle igen.. o jag ska jobba inatt... *gäsp*

*sova sova säng säng säng, sova sova säng säng säng*
image13

Trött trött trött!!

Vad är det som händer med mig, jag är såååå dåsig o skulle vilja ligga i sängen hela mitt liv just nu. Är sååå grymt trött!! Sover inte ordentligt på nätterna heller...  och mår illa så fort jagi nte får tillräckligt med sömn.. OCH NÄÄÄ, jag är INTE gravid.. kan det ha med att jag jobbar natt?? usch.. jag vet inte. .vill verkligen att mitt liv ska fungera med min natttjänst.. hade ju varit kanon.. *S*
Ska nog kolla runt lite på annat efter årsskiftet...
 
Idag ska Wiggo tillbaka till dagis.. hans ögon ser mkt bättre ut.. ingen grön goja i ögonen.. liiite svullen men inte så farligt.. få se vad dom säger på dagis med.. men jag hoppas verkligen inte att dom ringer nu under dan... ska ju sooooova... har ju sådär 33 timmars jobb framför mig.

Rickard ska på julbord med jobbet ikväll.. han provade sina kläder för kvällen, nu i morse.. Shiit vad snygg han var i nya tröjan.. och kostymbyxor med fin skor..


Jag har så mkt inom mig just nu som jagi nte ens kan få ner på skrift.... det är väl denna årstid som plockar fram mina funderingar o så... vintern o mörkret är verkligen inte min bästa tid.. gräver ofta ner mig just den perioden.. visserligen är jag inte på långaväga så nere längre som jag har varit förr.. men det är fortfarande tufft. men jag är så glad över mina vänner o min familj som alltid finns här för mig... Förr trodde jag att antalet vänner gjorde om man mådde bra eller inte.. Men jag har insett att jag har FÅ riktigt nära vänner.. o det räcker bra för mig!!  Om jag inte tackar er tillräckligt, kom ihåg att ni finns i mina tankar o i min själ... o förlåt för att jag inte säger det tillräckligt ofta.. men jag tänker det åtminstone! Så en stor hyllning till er alla....

Oj oj.. tiden springer iväg... Dagis nästa!!

Ha en underbar fredag mina vänner...

Me love You...

Seg som tusan

Igår kom jag hem från jobbet vid 8.30, o kände mig  kass.Somnade som en stock. Vaknade runt 14 kände mig ännu sämre... Fick tillomed ringa Rickard som fick hämta Wiggomannen på dagis.. Gick o la mig igen.. Shit vilken dag... mådde illa o sprang på toa i jämna mellanrum. Så jag sjukade mig på jobbet o tänkte verkligen sova ut idag.. men icke... kl 6 kom Rickardi n o sa att vi nog inte kunde lämna Wiggo på dagis.. Han ena öga var igenmurat av grönt klet (haha... sorry om någon förstår....) så det var bara för den här mamman att studsa ur sängen, för han var ju på långavägar trött o grinig.. nope.. piggast i kommunen o mamma ska ju leka då!!  Det tråkiga är att dom har lucia på dagis idag.. hans första lucia.. o han är sjuk! hur bra e dom oddsen??!!..
Trots det så har vi haft en ybermysig dag.. kollat på Mora träsk... (är grymt trött på deras sånger nu) men sonen äääälskar dom.. o diggar med.. som om det vore värsta hårdrockskonserten.. (headbangar i 190)
Sen har det varit lite Mowgli.. men jag får erkänna att det var nog mest jag som gillade det... Wiggo meckade mest med sin polisbil... =))

Idag ringde en av mina hårkunder... Det var en träns som hade lossnat lite grann,,, så jag ska dit o fixa den ikväll. O i måndags var hennes vän här o fixade till något som lossnat.. men jag förstår inte vad detä r dom gör??!!! Det har aldrig hänt att något har lossnat på någon av mina andra kunder! me det känns grymt jobbigt faktiskt. Känns som om jag inte är tillräckligt seriös. Eller har rätt teknik.. pinsamt! hoppas att dom återkommer ändå.
Vid sånna tillfällen tvivlar jag på mitt jobb, fixar jag det här??!! Eller TROR jag bara att jag kan detta.. Självförtroendet mitt dalar när kunder återkommer med "problem"....

Idag hr jag funderat en del på min familj.. läste en blogg idag om någons alkoliserade pappa.. Då flaschade mitt eget liv o minnen förbi... Jag har inte problem med min pappa.. han är en ängel.. men min mamma däremot, hon är djävulen själv.. Hårda ord.. men så är det.. hon gör inget som hon inte själv skulle vinna något på.

Min mamma.. eller vi kallar henne Bente... för mig är hon ingen mamma. Bente har haft mkt problem i sitt liv som har gått ut över hennes 4 barn. Hon övergav mig i stort settt ill min pappa när jag var 1år. Hon ville hellre leva med drogerna o dess roliga vänner.  Efter några år skaffade hon fler barn, men hon drogs hela tiden tillbaka till drogerna. Under alla år från jag var ett till jag var 12... hade hon sporadisk kontakt med min pappa om att jag skulle hälsa på, o det tvingade socialen oss till.. så jag har träffat min mamma i omgångar. men efter 12 försvann hon ingen. O när jag var 24 kom hon in i mitt liv igen. jag kände att jag ville ge henne en chans o inte älta gammalt, fick ju höra att hon varit drogfri i 4 år... Vi möttes o hade det bra i ca 1 års tid.. men det var hon som inte fixade att jag hade ett bra liv o att det gick bra för mig... så hennes samvete gnagde ett stort hål i henne o mig med förstås. Hon drack sig full o tog droger på en kräftskiva som jag o min man var på nåt år efter. Och hon betedde sig som ett riktigt svin, där hot o förnedringarna haglade. Och även knytnävarna susade runt  mitt  ansikte .Efter den kvällen tog vi såklart avstånd. Fick sedan höra på annat håll att det var lilla jag som orsakat allt kaos??!!!
när jag blev  gravid.. Då haglade alla dumma sms in... allt från vilken mallgroda jag var till att jag inte skulle tro att jag var något... jag svarade aldrig på dem... Hon fick veta efter ett par veckor att min son hade fötts o då började det igen.. allt om att jag inte var bättre människa än henne. Det kliade bra mkt i mina fingrar.. ville så gärna messa tillbaka.. men jag höll mig. För under graviditeten satte jag o Rickard oss ner o pratade om hur vi skulle göra. Vi bestämde att min kära Bente ALDRIG skulle få träffa vår son!! Det spelar ingen roll om hon bättrar sig eller ligger på dödsbädden.. han har INGEN MORMOR..
Många kallar mig kall o egoistisk.. men inte då.. jag har många djupa ärr i själen efter vad hon gjort mot mig o mina suskon.
Det sjuka är att 2 av mina andra syskon fortfarande har kontakt med henne! Trots att socialen var tvungen att ta dom i från henne när dom var mkt små... Men jag ska inte dömma nån.. tycker bara att hon är mkt obehaglig..
När jag träffade Rickard tyckte jag det var mkt jobbigt med hans kärnfamilj, mamma,pappa o 2 systrar.. o föräldrna gifta sen 30 år tillbaka... Jag fixade inte att ett liv kunde fungera så bra.. O det kändes jobbigt att inte vi var en stor o fin familj. Men han familj är helt underbara.. Vi är nu alla en familj o min pappa firar alla högtider tillsammans med oss.. det känns så naturligt... Så nu är äntligen cirkeln sluten.. mitt liv är helt igen o jag mår bra.. för det mesta.. en o annan ångest attack ibland.. men det får jag väl stå ut med..

Sorry mitt långa inlägg... men det där blogginlägget jag läste, påverkade mig mer än jag trodde...
image11
Hedrar min underbara pappa med en bild på honom o Wiggo.. =)




En fantastisk vecka

Oj oj oj! Veckan som gick var helt superb.
På måndagen var det meningen att jag skulle varit på vårat öppethus.. men så blev det inte. Så på tisdagen kände jag ett stort samvete som gnagde i mig. Jag bestämde mig för att ringa lite kunder och stämma av julen, det var kanske nån som var intresserad av fina paket till sina nära och kära. Och för att göra historien microskopisk, så var jag i sinneschock när jag räknat ihop mitt arbete från tisdag till söndag. jag räknade denna gången minuter o upptäckte att den enda tid jag lagt ner på mitt lilla företag var 75 min. Och resultatet blev "lite" drygt 8700kr i försäljning. vaaaa??? snacka om bra timlön.. mkt nöjd var jag o sprang ut med en ordentligt ihopsatt veckosummering till maken.. han skulle minsann se att detta företaget drog in otroliga summor.. om frugan som äger det jobbar lite grann. Han studsade upp ur soffan, o log ett brett leeende...   Ha.. där fick du.. =) tänkte jag med ett gurglande fniss i strupen.. Man ska absolut inte dömma min man, han vet att om jag jobbar så rullar pengarna in, men jag har haft en trög höst... men det där glömmer vi nu.. Solen skiner.. eller.. tja.. i mitt sinne iallafall!

Hela min sinnes närvaro har påverkats av denna veckan.. kunder hör av sig o bokar in hårförlängningar, o tidigare kunder fyller på sina produkter.. ja vad ska man säga.. man behöver inte alltid komma ut bland folk o jobba.. jag lyfte bara luren o tillfredställde  mina kunders behov.. =)

Nähä.. en runda ut o kramas lite med min fantastiska man innan det bär av till andra jobbet... har natten framför mig.
Imorgon kommer Ida... saknar henne o längtar så. Vi ska ha en mysig o kul helg!!
Ha det bäst allesammans..

Ni vet at jag finns här om Ni behöver mig.. på alla plan...





Här har ni mig o Ida, Kryssning i juli 07
image10


RSS 2.0